חזה גדול, מס קטן

קפת

New member
חזה גדול, מס קטן

את הכותרת גנבתי מידיעות אחרונות שמפרסם הבוקר את אחת הכתבות הצהובות, פופוליסטיות ומגוחכות שקראתי בחיי: דוגמניות, ועו"ד משועמם שקפץ על עגלת יחסי הציבור, מציעים להכיר בניתוחים פלסטיים לדוגמניות כהוצאה מוכרת, ולזכות במס - עד 6 אחוזים מעלות הניתוח. מובן שהכתבה היא גם הזדמנות מצויינת להראות כל מיני דוגמניות בפוזות "מחמיאות" ולראיין את קארן דונסקי. גם את אורית פוקס, שזה סוג של אשה שכל מה שעושה אותה לראויה להופיע בעיתון, כל עיתון, הם צמד הבומבילות שעשתה בהשראת עדי ברקן, שהוא בעצמו סוג של גידול שפיר, שצומח על דוגמניות שונות, רצוי בגילאי הגן. מי אמר סנדי בר? על פי ידיעות אחרונות, ראש אגף המיסים הבטיח לבחון את ההצעה. לזכות העיתון יאמר, שעל אף שמחתו הרבה לכותרת המענגת ולאייטם שנמרח על פני שני חצאים של עמוד כפול (ו3 עיתונאיות טרחו על הבאתו לדפוס), טרח להביא דעות מנוגדות. למשל, של אחת, גליה אברמוב, שעל אף תמונת בלונדיניותה בבגד ים המעטרת את האייטם אומרת דברי טעם: "כשדוגמנית עושה ניתוח להגדלת חזה, זה כדי להיראות יפה ולא בהכרח לצרכי עבודה..." ואני שואלת, למה רק דוגמניות, למה רק ציצי? הצעתי הקונקרטית היא להכיר במס עבור: *ניתוח העמקת חריץ התחת לאינסטלטורים *רכישת קונדומים, לזונות ונערות ליווי *הסרת שיער בלייזר לרווקים שעירים מעל גיל 35 *יישור שיניים לפקידי קבלה, עורכי דין ושוטרי מקוף, מכל המינים והעדות *הבהרת שיניים למעשנים שעובדים במכירות של טלפונים סלולריים *השתלת מוח לעוזרות גננות *השתלת אישיות לחברי/ות כנסת ויחצ"ניות/ים *ניתוחי פיסורה וטחורים לג'יגולו'ס *מכוני כושר למצילים *פדיקור לעובדי מוסכים *טיפולי ציפורן חודרנית לכדורגלנים *שיעורי קרב מגע למתנחלים שמסרבים להתפנות מטעמים מצפוניים וסליחה אם הערתי אתכם משינה עמוקה בפוסט הזה. תחזרו למיטה. אין מה לראות.

בעלזבוב

New member
הלאה ההמון

לקפת היקרה, המאד יקרה, הזאת שגורמת לטיפני'ס בשדרה החמישית להראות כמו הבסטה של שלום מהכרם שמוכר ג'ינס LEVANAS וחולצות מרקו פולו בהתחלת השוק בכרם, דוכן שלישי משמאל, בלי שמות, פלאס תחתונים של קורווין לובן קלין, פלאס מיקום, פלאס דרושות! באמירתך מלאת המשמעות, התיקווה והתוכן, שלא לדבר על הצהוב (מהאוזן) הסתתרה הנחה סמויה, )שגורמת למגדלי עזריאלי להתבלט כמו השכל של ההיא, החברה של ברק, ולמגדלי השלום להצטיין כמו השלום המזרח התיכון) שציצי גדול הוא ציצי טוב, ולא היא. יותר מהכל, אמירה זאת אמרה עלייך שאת מלובשות מידה B או, חס משומעים, מידה A. אלו שהמוכרת הפולניה עם המחוך שיכול לעמוד גם במתקפת טילים אטומית כימית ביולוגית ומוסרית מגחכות מתחת לשפם שיש להן כשהן מובילות אותן ביד תקיפה אל מאחורי וילון מספר שלוש. אלו שהציצי שלהן נראה אותו דבר גם כשהן עומדות על ארבע (לא שיוצא להן כל כך הרבה. ככה זה גברים במזרח התיכון, אוהבים נשים עם ציצי גדול ומנוש קטן. בעיקר כי יש להם פה גדול וזרביב קטן). בנות המזל. כן, ככה אני רואה את אותן בודדות שנשארו בדלותם של ציצי שמכילים פחות מ300 סמ"ק של משהו, טבעי או לא (לא שזה משנה לי. יש גבול כמה מבין ומתקדם גבר יכול להיות). שנים הלוגו שלי היה Anything more then a mouthful is a waste (הפרייריות הכפייתיות, זה הסימן שלכן, תהרגו אותי עכשיו). עם השנים, לאושרי, מתגלה זאת כאחת מהתובנות היותר חכמות שהשגתי בחיי הדלים (בתובנות) (כאלו שנשים לא ישכרו רוצחים שכירים להמיתני בגללן). לפני יומיים הייתי, עם זוגתי, היפה, החמה, הסקסית, האינטליגנטית, התמה, הברה, וכל שאר שמות התואר שאולי ישיגו לי קצת מחסדיה, במקרה שהיא קוראת את זה, במועדון מקובל בעירי, עיר המרכז, ששמו לקוח מהמיתולוגיה המיצרית, ודי לחכימא, ודי בפרט. המקום, אפוף העשן, המוזיקה, אוירת הסקס, והצ'וחים המתלווים לה בימינו, לצערינו, היה הומה מפה לציצי, סליחה, לפה. צמודים אלינו ציחקקו להן ארבע נערות, כשהן מפלרטטות עד בלי די עם כל מה שעבר בשדה הראיה שלהן (אחת מהן - נלהבת למדי, וממולאת בוודקה אשכוליות אדומות - כמעט סחבה כיסא ברים תמים לשירותים, שדלתותיהן כמעין מעליות), ומנפנפות בציציהן הבולטים לכל עבר, שלא לומר לכל אבר. המסקנות הברורות וחד המשמעיות שלי היו: א. אין להן מושג מה לעשות עם הציצי הענק שלהן. ב. הדבר היחידי שעוצר את התחת שלהן מלפגוש את הברכיים (מאחורה) זה הנעורים, וגם הם כבר בדרך להתייאש. במילים אחרות, הגרביטציה הולכת לחגוג עליהן. ובגדול. אתם יודעים משהו? זה היה עצוב. ושיטחי. ומאד מדכא. כאילו, דה? זה מה שמחכה לילדים שלנו? חיצונית ריקנית? ומה עם התשוקה? מה עם המשהו שהוא מעבר להצטברות הדם בזרביב? מה עם ההתרגשות שאינה תוצר של ריקון הדם מהמוח והצטברותו באברים אחרים (רק אצל פרנקים. אצל אשכנזים אין מקום, בלי לפגוע)? מכאן יש כמה דרכים להמשיך הלאה, אבל אני מכוון לאחת. אחת ולתמיד. ציצי גדול. שווה או לא. חובבי ציצי גדול. היש סיכוי שהם יעברו את מחסום ה-S באלף-בית? האם שווה לצאת עם מישהו שחושב אותך שווה בגלל הציצי שלך? הקיצר, ציצי, כמות או איכות? ובבניין ציון (אל תיקח את זה אישית, מותק) ניוחם. זבובי

א י ל ה

New member
אוף

בסוף לא הבנתי מה אמרת - ציצי גדול זה טוב ליהודים או רע ליהודים? כלומר, אם נגדיר "יהודים" כ"בעלזבוב"? או שזו הייתה רק הדרך הייחודית שלך לשאול בדיוק את השאלה הזאת?

תגידי תודה א י ל ה עם רווחים

את לא הבנת את התשובה. אני, לעומתך, לא הבנתי גם את השאלה.

בעלזבוב

New member
זאת הייתה שאלה, כמובן, א י ל ה

את הדעה שלי כבר הבעתי. ציצי גדול, החוצה. ציציח קטן, שובב, רגיש, איכותי, WELLCOME

למה להפלות למה?

מה לגבי לימודי רוסית לקופאיות בסופר (בלי מבטא לא מתקבלים לעבודה) אבטחה לראשי משפחות הפשע הרחבת הביטוח הרפואי לראשי משפחות הפשע (מה, פשע זה לא סוג של הכנסה?) דילול אוצר המילים של המגישים ב"אקזיט" + מי חמצן טיפולי לייזר להסרת הקעקועים ממירי בוהדנה הכרה בשכרו הצנוע של רני רהב כהוצאה מוכרת בקרב הנציגים הישראלים של האלפיון העליון העולמי שכר עורכי הדין לענייני משפחה של פנינה וזנבלום ג'ל בשביל יאיר לפיד מסקרה בשביל אתו. אגב, מדובר במדינת ישראל שבה יורד מס הכנסה על הוצאות נסיעה ושבה מטפלת עבור מי שסיימה אחרי 3 חודשים (בלבד) חופשת לידה איננה הוצאה מוכרת.

englishmaninny

New member
להכיר במס זה התחלה מצוינת.

אחר כך אפשר להכיר במוס, במסטיק, במסבחה, במסרק, במסחרה וכמובן במספיק ודי. בשבוע הבא נלמד להכיר בז.

englishmaninny

New member
עם תרגום וכתוביות, אחרת לא מבין.

תגידי, נחמה - זה לא שם של כינה? יופי.

קפת

New member
אתה יודע לקרוא?

השאלה מוגשת בחסות העמותה למען המנדבושקס הציוניים.

englishmaninny

New member
לקרוא אני יודע, זה רק ההבנה שחסרה

שאקלף לך בננה
או שנגמור את זה כך?

למעלה