חזה גדול (מרפסת)

חMודי

New member
חזה גדול (מרפסת)

1: האם אתן חושבות כי זה שיש לכן חזה גדול זה באמת סיוט בכל קנה מידה.
2: האם החזה הגדול הוא תמיד יתרון גם אם כאבי גב- עדיף שיהיה גדול ולא קטן?
3: האם אתן מרגישות שזה שיש לכן חזה גדול יותר קל להתלבש חשוף ושיהיה סקסי מאשר קטן וחזיה מאוד מרופדת?

4: עד כמה הגברים, 'נותנים', כבוד לחזה הגדול?

בעצם

אני לא אמורה לענות
כי אין לי חזה מאוד גדול יש לי חזה מדויק.
מצד שני, חשוב שתדע שיש נשים, שגברים שמייחסים חשיבות כל כך גדולה רק לחלק אחד ממה שהוא הן ומתבטאים בצורה כזאת (מה לכל השדות והרוחות זה גברים ש"נותנים" כבוד לחזה גדול?)
הם די דוחים בסך הכל
וזה בלי קשר אפילו אם יש להם זין גדול או לא.

רואה 6 6

New member
מה השאלות האלה?

Survivor Man

New member
חמודי חמוד.

ברור לי מה אתה מחפש בפורום ואני לא אוהב את זה אבל מבין שזה לגיטימי.

רק דבר אחד קטן: אם תמשיך להעלות הודעות "טריגריות" שלא קשורות לנושא הפורום תגלה מהר מאוד שאנחנו לא מעוניינים לשתף איתך פעולה.

alona 27

New member
הבעיה עם חזה גדול ואמיתי

הוא בעיקר בזה שהוא גם הולך עם בטן לא קטנה. וזה לא יתרון. וקשה יותר להתלבש חשוף כי אז חושפים לא רק את החזה אלא גם את השומן.
עד כמה הגברים נותנים לזה כבוד? הגברים לא עד כדי כך אוהבים ציצים גדולים טבעיים. הם מעדיפים בחורות רזות עם ציצים קטנים יותר.

Berethor

New member
לא נכון, כל אחד מה שהוא מעדיף

חזה גדול טבעית הוא אחד היתרונות במשקלים גבוהים אצל נשים. יש הרבה גברים שיעדיפו מישהי מלאה מאשר מישהו דקיקה, אם כי בדרך כלל עד גבול מסוים כמובן. הגזמה לכל כוון יכולה להיות בעייתית, גם בנושא חזה וגם בעניין משקל, וכמובן לכל דבר יש יתרונות וחסרונות, ולאנשים שונים יש העדפות שונות. זה נכון שגבר שיעדיף מישהי סקינית מצד אחד וחזה גדול מצד שני זה בדרך כלל לא העדפה שהיא טבעית, בדרך כלל רק בעמק הסילקון יש דברים כאלה, אז בסופו של דבר מי שרוצה אישה עם חזה טבעי צריך לבחור או זה או זה. אני אישית כמו גברים רבים בעל נטייה לעדיף חזה גדול, אבל אני לא תומך בהגדלות חזה, מי שבורכה בורכה, מי שלא לא, עדיף להסתדר עם מה שיש, וכמה שחזה גדול זה טוב ונשי, יש לזה גם חסרונות ולא רק יתרונות, כמו כמובן העובדה שיש הרבה יותר מה לאישה הרבה יותר 'לשאת' ככה ויש לזה הרבה יותר 'נוכחות' לטוב ולרע.

למעלה