חזה הודו בתנור -שאלה ובקשה למתכונים

חזה הודו בתנור -שאלה ובקשה למתכונים


קניתי קופסא של חזה הודו- מדובר בחלקי פילה כמו של שניצל, רק של הודו- Turkey.
יש לי שקיות ערמונים בוואקום וחשבתי לבשל את חזה ההודו בתנור יחד עם ערמונים ופטריות-הטעמים יסתדרו? מה עוד מוסיפים לערמונים ולפטריות מבחינת תבלינים?

ובלי קשר- אילו דברים אפשר להכין עם חזה הודו- בתנור או במחבת?
 

פוקסי99

New member
חזה הודו בתנור בדרך שלי

למרינדה
כף פפריקה מתוקה
2 כפיות כמון
1/2 כפית כורכום
כף חרדל
כפית פלפל שחור גרוס
4 שיני שום כתושות
1/2 כוס שמן קנולה
לבחוש הייטב לקבלת מרקם מישחתי
למרוח הייטב את החזה
להניח על רדידי אלומיניום ולסגור הייטב הייטב .ולהשאיר במקרר למספר שעות (5 לפחות)
ניתן לעטוף בנייר אפיה אבל אז צריך לקשור עם חוט כפי שרואים בתמונה
לתנור ב180 מעלות לשעה
להוציא מהתנור ולא לפתוח עד אשר מתקרר

 
וואו 5 שעות?! תודה על המתכון


אתה משקיען הרבה יותר ממני- הפעם האחרונה שהכנתי משהו במשך 5 שעות היה צלי כתף עם פטריות ותפוחי אדמה וזה היה די מתסכל להכין אותו בגלל אורך הזמן שלקח...
&nbsp
חיפשתי משהו יותר פשוט ופחות זמן השקעה, אבל תודה על המתכון

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 

פוקסי99

New member
מה הבעיה בחמש שעות?

ראשית זה לא חובה אבל הזמן שהנתח נמצא במרינדה משביח את הטעם
כאשר אני מחליט להכין נתח שמצריך השריה .אני מכין אותו בבוקר עניין של 20 דקות ולמקרר. בדיוק כמו שאת משרה שעועית או מומוס לפני בישול
 
פספסתי את העניין שזה צריך להיות במקרר 5 שעות

חשבתי בתנור

יאמר לזכותי שרק קמתי כשכתבתי את ההודעה

&nbsp
&nbsp
 

פוקסי99

New member
בישול בהמשכים

יש מאכליך שתהליך ההכנה מצריך הפסקה או מנוחה בין השלבים
הדבר פשוט ביותר
למשל כאשר אני מכין קובות אני אוהב להכין את בלילת הסולת ולתת לה לנוח כשעתיים לפני תהליך המילוי .אני בוחש את המים עם הסולת והמלח ויוצא לעיסוקים וכאשר חוזר ממלא.
כאשר אני מכין ג'חנון ונותן לבצק לנוח מספר פעמים פשוט מכין בצק מניח בצד .וכל מספר שעות לש
בשר בקר קפוא בערב מוציא מהמקפיא מניח במקרר ולמחרת בצהריים מבשל
כך שהתהליך בכל המקרים הוא פשוט ולא מפריע למהלך היום
 
למעלה