חזה מוקפץ בחצילים וקשיו

bigjack

New member
הצלחת הזאת בשבילי פירגה?

נשמע מעולה
אני מחכה למתכון
 

pirge

New member
פרגיות וחצילים מהמטבח הסיני-משודרג

פרגיות וחצילים מהמטבח הסיני-משודרג/פירגה מהמטבח הסיני/פירגה רבע כוס פיסטוק/קשיו 3 כפות דבש /סילאן חציל חתוך לקוביות---מקולף למשעי 2\1 קילו פרגיות/חזה כפית צ'ילי פלפל שחור גרוס גס 2 כפיות רוטב סויה קורט מלח אופן הכנה: להמליח חצילים – להשהות שעה ולייבש במגבות ניר— לטגן רצוי בווק,עד שיזהיבו. מוציאים את החצילים ומטגנים את הפרגיות. מתבלים בפלפל, מלח,צ'ילי ומוסיפים קשיו/פיסטוק.מוסיפים את הדבש והסויה ומערבבים. מחזירים את החצילים המטוגנים לווק ומערבבים יחד עם הפרגיות מזלפים מעט שמן שומשום מעל. טועמים ומשפרים תהנו מתכון משודרג מהמטבח הסיני
 
למעלה