דנדי פו האחת
New member
חזה עוף לימוני נהדר ../images/Emo91.gif לשרותכם
חומרים: בצל גדול חתוך לרצועות 2 עלי מרווה טריים 2 חזה עוף חתוך לרצועות קמח גרידה מלימון אחד מיץ מלימון אחד חופן קשיו אופן ההכנה במחבת מטגנים את הבצל עד לשקיפות יחד עם העלי מרווה . לקראת השקיפות מוסיפים את גרידת הלימון . במקביל מקמחים את רצועות העוף. כשהבצל שקוף צהבהב מוציאים אותו לכלי נפרד ומטגנים באותה מחבת את רצועות העוף. כשאלו נראות לבנות מחזירים את הבצל ומוסיפים את מיץ הלימון והקשיו עד שהמיץ לימון מסמיך . אוש אוש אוש כמעט שכחתי מלח ופלפל לבן .... לפי הרגש.
חומרים: בצל גדול חתוך לרצועות 2 עלי מרווה טריים 2 חזה עוף חתוך לרצועות קמח גרידה מלימון אחד מיץ מלימון אחד חופן קשיו אופן ההכנה במחבת מטגנים את הבצל עד לשקיפות יחד עם העלי מרווה . לקראת השקיפות מוסיפים את גרידת הלימון . במקביל מקמחים את רצועות העוף. כשהבצל שקוף צהבהב מוציאים אותו לכלי נפרד ומטגנים באותה מחבת את רצועות העוף. כשאלו נראות לבנות מחזירים את הבצל ומוסיפים את מיץ הלימון והקשיו עד שהמיץ לימון מסמיך . אוש אוש אוש כמעט שכחתי מלח ופלפל לבן .... לפי הרגש.