- לצלות על מחבת פסים כבדה ולהוסיף לו ריבת בצל בהגשה - במחבת רגילה - מלח ופלפל שחור על החזה, לצלות במעט מאוד שמן ושניה לפני שמוכן לסחוט חצי לימון לאכול מיד - מוקפצים למיניהם - אפשר גם להכין מילוי של ירקות מוקפצים או בשר טחון למלא את החזה במלית לגלגל להניח את הגלילות צפוף בסיר עם ציר שאתה אוהב (אני בדר"כ עושה בצל, ירקות שורש ויין)
לאחר שהושרה לפחות שעה ברוטב סויה, יין אדום, שום פרוס, מעט פפריקה, מלח ופלפל.........יצא עסיסי וטעיםםםםםםםם.. ......מצ"ב תמונה>>>>>>>>> אפשר להכין איתו מוקפץ.........או לבשל אותו עם קוביות תפו"א והרבה בצל...........