גיוונים לשניצלים../images/Emo26.gif
שניצל טיפים וגיוונים אוסף וריאציות לשניצל השריית הכשר במיץ לימון סחוט טבעי, ותיבול בפפריקה אדומה/פלפל לבן ומלח. שימוש בפירורי לחם אמיתיים ולא תערובות מוכנות. טיגון בשמן זית ציפוי בייגלה שומשום טחון/ שבבי שום / אבקת מרק / פטרוזיליה טחונה יבשה / שומשום לטבול בתערובת של ביצים וסויה, ואז בתערובת פירורי לחם, מלח, פלפל שחור, שום גבישי ושומשום תערובת מוכנה של פרג. שמן זית לטיגון. ניתן גם לעשות כיס ולמלא בפטריות ובצל, פירות יבשים וכד´. ציפוי בקמח מצה. מלח גס, פלפל גרוס, אבקת מרק, הרבבבבהההה שומשום ועשבי תיבול מיובשים (מיורן, בזיליקום וכד´). בשמן הטיגון להניח מס´ שיני שום בשביל הטעם, ולסלק לפני שישרפו. טבילה בביצה שעורבבה בקצת חרדל שניצל משודרג לאלה שלא אוכלים כשר - להניח על הבשר פרוסת נקניק מעושן, פרוסת גבינה צהובה טובה, למרוח מעט חרדל, אצבע דקה של מלפפון חמוץ, לגלגל ולסגור עם קיסם. לטבול בביצה ופירורי לחם (רצוי ביתיים) ולטגן ציפוי ביסלי גריל טחון, וטבילה בתערובת ביצה + סויה + חרדל + מרק עוף/בצל. וכמובן - כל סוג ביסלי אחר. פלפול והמלחה, טבילה בביצה + חרדל, וציפוי פירורי לחם + תבלין גריל + פלפל שחור + אבקת מרק בצל + אבקת שום + שומשום + פטרוזיליה קצוצה טריה. ציפוי פירורי לחם + מלח + פלל + כורכום + תבלין לגריל טבילה בביצה עם טבסקו ואורגנו מיובש טבילה בביצה עם הרבה חרדל, רסק עגבניות. גיוון הציפוי עם שקדים מולבנים. ציפוי בפירורי במבה....יאמי. השריית השניצלים בבלילת ביצים, מלח, פלפל, שום כתוש, סויה וחרדל ללילה שלם חימום שניצלים קפואים - רק בתנור, לעולם לא במיקרו! עדיף בטורבו, בחום 200 מעלות, על תבנית מתכת - 20-15 דקות. -