חזה קטן...

חזה קטן...

שלום לכולם... אני בת 14 ואני רואה שהחזה שלי צומח לאט... אני עולה לכיתה ט' ואני עדיין עם גופיית נוער... מה עושים
יש דרך לטפל בזה
תודה מראשש:)

ואני גם רזה.. הייתי רוצה איזה 4 קילו נוספים.

אני לא מצליחה להשמין...מה שאני לא עושה, כממה שאני אוכל אני לא משמינה... רגע, יש קשר לזה שאני רוקדת

ofir c

New member
לכי לרופא בשלב הזה הוא נותן לך

מין כדורים שמגדלים את ההוקמון הגדילה ולכי בדחיםות לפני שיהיה מאוחר מדי

תראי

אני בגילך עם חזה כמו שלך. לפני שנה זה הפריע לי אז התחלתי ללכת עם חזיות מרופדות. עכשיו כבר לא מפריע לי גודל החזה שלי. חזיה מרופדת היא אכן פיתרון טוב ונוח. ואל תנסי להשמין כדי להגדיל את הציצים. את תשמיני גם בעוד מליון מקומות אחרים ויהיה לך קשה לצאת מזה אחר כך. *אגב, גם אני רוקדת, לא מקצועי כלכך, שנה הבאה אני ארקוד במקום מסודר.

אני לא רוצה לשים משהו שיראה גדול..

אני רוצה שזה יהיה גדול טבעי... זה נכון שאם אוכלים כרוב זה מגדיל את החזה

Black Jane

New member
זה כמו שאמרו לי פעם שסויה מעכב גדילה,

כולל של החזה ו"בצורה רצינית"....ובתור צמחונית זה נורא הדאיג אותי... מאז עברו כמעט שלוש שנים ואני חייבת לציין שאני הדוגמה לכך שזה שטות.

eladj1

New member
חכי חכי

את רק בכתה ט', זה לא נדיר שבנות מתפתחות באיטיות, תני לזה עוד שנה שנתיים ותראי מה קורה, חכי עם הכדורים והרופאים. חברה שלי הייתה כמעט בלי חזה עד כתה י' ועכשיו יש לה את החזה הכי יפה שראיתי.

W e n d u s h

New member
ניתוח הגדלת חזה כמובן

סתם..
תראי, את עדיין צעירה. יכול להיות שיש לך "פוטנציאל לא ממומש" שיתבטא רק בעוד כמה שנים ואולי גם לא. בכל מקרה, זה לא צריך להטריד אותך. הרי לא היית רוצה שמישהו ירצה אותך רק כי יש לך חזה גדול לא? ובעניין הפוטנציאל, תסתכלי על אמא וסבתא, זה עשוי להעיד בערך על מה שיהיה לך. (למרות שלא בהכרח)

למעלה