חזה
: שרשור פייסבוק/מקושרים

elknetld2kil

New member
חזה ../images/Emo32.gif : שרשור פייסבוק/מקושרים

סתם חשבתי שיהיה נחמד אם אנשים פה יכניסו פרטים שנוכל להכיר אותם קצת יותר... שם: איתן לוין שם באנגלית (לחיפוש נוח): Eitan Levine פייסבוק: יש מקושרים: יש מסנג'ר: [email protected] ICQ: יש, אבל לא בשימוש ממש... הערות:

Lyla Bellamy

New member
אני !

שם: שגית שם באנגלית (לחיפוש נוח): אמממ sagit פייסבוק: יש אבל יש לי שם בדוי
lyla bellamy מקושרים: נופ מסנג'ר: [email protected] ICQ: פיחסה ומה קרה למייספייס ? למה הוא מקופח ?! בכל מקרה lyla_bellamy הו המקוריות !

Rose131

New member
חזה עוף זה רצח.../images/Emo12.gif

שם: נועה אין פייסבוק, אין מקושרים, אין אייסיקיו, אין הערות. מסנג'ר: [email protected]

Djerry

New member
זה היה נחמד אם זה היה ריק

בכל אופן שם: דגנית שם באנגלית (לחיפוש נוח): dganit. חיפוש נוח איפה? |סמיילי מרים גבה מהמסנג'ר| פייסבוק: נופ מקושרים: נופ מסנג'ר: [email protected] ICQ: לא הערות: מוסיפה מייספייס כי הוא מקופח www.myspace.com/dganiteini

GD ROCKS

New member
../images/Emo164.gif

שם: רותי שם באנגלית (לחיפוש נוח): ruti? פייסבוק: יש אבל לאיודעת מה הכתובת.. מקושרים: לא מסנג'ר: [email protected] ICQ: יש אבל עזבו הערות: יש גם מייספייס וכל חבריו.. חחח אם כבר אתם בקטע של למצוא אותי אז בדר"כ הכינוי שלי זה deadstar1

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. שם באנגלית (לחיפוש נוח): Shachar Dror פייסבוק: יש. מקושרים: אין :X מסנג'ר: [email protected] ICQ: נמחק מזמןןןןןןן
הערות: להלהלה.

MorLoveOfer

New member
מגניב..

שם: מור שם באנגלית (לחיפוש נוח):mor ben david פייסבוק: יש אבל לא יודעת את הכתובת מקושרים: לא מסנג'ר: [email protected] ICQ: יש אבל שנים לא נכנסתי אליו..נגיד..303169953 הערות: מייספייס- mor ben david (הכינוי)

...

שם: יעל שם באנגלית (לחיפוש נוח): yael פייסבוק: יש בעיקרון אבל הוא לא בשימוש מקושרים: אין מסנג'ר: [email protected] ICQ: לא בשימוש

litaf1

New member
טופ../images/Emo9.gif

שם: ליטף שם באנגלית (לחיפוש נוח): litaf
פייסבוק: - מקושרים: יש מסנג'ר: - איסי: - הערות: מייספייס: http://www.myspace.com/litafi

^^

שם: נועה שם באנגלית (לחיפוש נוח): Noa פייסבוק:
מקושרים:
מסנג'ר: [email protected] ICQ:
הערות: יש מייספייס, אבל רק כדי להכיר להקות חדשות וכאלה. והוא גם לא הכי בשימוש... נו, אז עזבו.

למעלה