חזוי העתיד

ELA00

New member
חזוי העתיד

פעם ראשונה אני כאן. ותחום העל טבעי מאוד מעניין אותי אבל רציתי לשאול אתך האם אפשר לשנות את העתיד. לפחות לפי קראית כף היד שלי נאמר לי שיהיה לי רק בן זוג אחד לחיים בינתיים אני גרושה האם אין טעם לצאת יותר עם גברים לפחות כך אני מרגשיה מכוון שאם אין עתיד בשביל להוציא אנרגיה על בחורים. שמי שלומית והוספתי לפני שנתיים את השם הילה תאריך הלידה שלי 0201160

epitaph

New member
דעתי

דעתי היא שתמיד יש סיכוי, ושום דבר לא נכתב מראש...אם תאמיני למה שאמרו לך בקריאת היד אז באמת יהיה לך רק בן זוג אחד כול חייך (ואולי אותו אדם שקרה לך בכף היד טעה...).אל תחיי את חייך בתחושת החמצה על זה, תנסי לפעול בקשר לזה (אבל זו רק דעתי). -עדי-

עינת

New member
אני לא מגדת עתידות!!!! :cool:

מי שמאמין בהן יכול לפנות לעיישה,סנה וכ``ו . העתיד אינו רשום בשום מקום ומי שמתיימר לחזותו משקר!!! הכל רשום והרשות נתונה... לי פעם אמרו שאהיה נשואה כל חיי ואף פעם לא אתגרש אז מה?אני גרושה 6 שנים... לגבי טעם לצאת עם גברים בואי ואשאל אותך האם את מוכנה לוותר על התקווה בגלל איזו חוזת עתידות בלתי אחראית שאמרה לך כזה דבר? אור שפע ואהבה עינת

עינת

New member
ודרך אגב...

אתמול ידיד שלי היה בחתונה של קרובת משפחה שלו שהיתה גרושה 12 שנה...

חיזוי העתיד

אני אישית מאמין (ואף יודע) שעתיד אכן ניתן לחיזוי!!... אם ע``י כף יד, אסטרולוגיה... וגם נומרולוגיה (עם כי זה חיזוי עתיד נורא כללי)... א-ב-ל... העתיד ניתן לשינוי!! אף תורה מיסטית לא יכולה ``לכפות`` את העתיד על הבן אדם.. היא רק מתארת אירועים פוטנציאליים שנגרמים מהאופי והאנרגיות של הבן אדם... לכן אומרים הכל כתוב, והרשות נתונה!

למעלה