חזון אחרית דבר בדבר מלחמת המיפרץ.

• פותח הנושא ZEN1
  • פורסם בתאריך

ZEN1

New member
חזון אחרית דבר בדבר מלחמת המיפרץ.

. שלום לכל הגולשים. אני מזוהה בכינוי (ZEN1 ) ואני חוזה זה למעלה מעשרים וחמש שנים את העתיד. בחודשיים האחרונים ראיתי בדיוק רב את השתלשלות האירועים המתרחשים באזורינו , בעיראק, בישראל ובאמריקה. שלחתי את המידע לרוב אמצעי התקשורת , כולם סרבו להתייחס אלי. מלבד העיתונאי יואב יצחק, שהודה לי על פנייתי שבא הצעתי לו את המידע לבחינה, והודיע לי שאין לו עניין בפרטים. אני חושב שחובת הציבור הרחב לדעת את שעומד להתרחש בעולם בכלל ובמזרח התיכון בפרט. אני חילוני, והקונוטציות הדתיות אין בהם להעיד על תפיסתי האישית. היום בבוקר 3.4.03, בשעה 05:30 חזיתי בפרק המסכם את המשכה של המלחמה בעיראק. אני חושב שפרטים אלו יעניינו אתכם מאוד. לאותם הסקפטים מבינכם אני מציע לשמור את הקובץ ולהעיף בו מבט בזמן הקרוב. והרי החיזיון בדיוק. ראיתי עצמי עומד ברחוב גדול מאוד, כביש גדול משני עבריו מדרכות רחבות ידים, ומצדם בנייני מגורים גבוהים( מס' קומות) . אלפי בני אדם נעים בו הלוך ושוב. במרכזו של הרחוב הענק, על המדרכה השמאלית לי היה נטוע עץ פיקוס ענק, כל כך ענק ששורשיו בולטים וקוטרו מס' מטרים. עלוותו הייתה ירוקה ובוהקת, והתנשאה לגובה רב, והצלה על חלק מהרחוב. לפתע הגיחה משאית ענקית צבוע בצבע חום ירוק צבאי. והלפיתה עצמה בתוך העץ הענק. ראיתי בעיון רב, שמשאית ענקית זו ועץ ענקי זה, לופתים האחד את השני בלפיתה שאין להיפרד מימנה. לא העץ רוצה להרפות ולא המשאית הצבאית רוצה להרפות. התרגשות רבה אחזה את באי הרחוב הרבים מספור, וכולם הביטו במחזה . לפיתתו של העץ הייתה הדוקה מאוד, משלושה כיוונים. לפתע החלה המשאית הצבאית לנוע קדימה, קדימה קדימה במלא כל כוחה, עץ הפיקוס הענק נאבק בה בכל כוחו, הוא נאבק על חייו. המשאית לא וויתרה, אזרה את כל כוחה מול עוצמתו של העץ, ושורשיו המסורגים, ואט אט החלה לעקור את גזע העץ האמתני. כל זאת מול עיניו של ההמון הרב שחזה במחזה הנורא. צרחות וצעקות נשמעו מכל עבר. המשאית הדפה והדפה את שורשי העץ ועקרה אותו ממקומו, מתוך האדמה. שורשיו היו ענקיים גדולים וארוכים. לפתע החלה זעקת שבר נוראה, כולם הביטו למעלה, שם נשברו ענפיו וגזעו של העץ הענק, ונחתו להם על כבלי תקשורת שחורים (דומה לכבלים של בזק האחוזים בין העמודים) שהיו מתוחים לרוחב הרחוב בין שני הבניינים השמאלי והימני. הפחד אחז את כולנו ברחוב הסואן. כולם כאילו חיכו לאסון הנורא שיבוא בעקבות קטיעת הכבלים הגדולים, שיביאו אסון כבד לכולם. ראינו את הענפים העצומים מתרסקים ועולים על הכבלים, (ראיתי שני כבלים שחורים ועבים הדומים לקבלים של חב' בזק) המחזה היה מלא פחד וחרדה שמה יקרה אסון ואלו יקרעו. הם הטלתלו קשות. אולם למזלנו כבלים אלו לא נקרעו, הם נשענו על הכבלים השחורים נדנדו אותם בצורה מסוכנת מאוד, ואחר כך נפלו על המשאית. וכך נקברה המשאית מתחת לעץ הענק שהיא עקרה וריסקה אותו. מהומה רבתי התרחשה לה ברחוב הסואן, אלפי אנשים התקבצו למקום החורבן, וכוחות ההצלה הגיעו למקום. דמויות רבות לבושות בלבן קפצו לתוך ההריסות . קולות וזעקות נשמעו מכל עבר. לפתע החל לשטוף את הרחוב זרם מים צלולים הזרם לא היה מאיים, הוא פשוט מילא את חלל כל הרחוב מקצה עד קצה, בשקט זרם לו צלול ונקי מכל לכלוך. אבא! אבא! צעק לי בני הבכור, נחל שוטף אותנו קרא בקול. לא בן עניתי לו זה לא נחל, אלו הם מים, הנמצאים בתוך מאגר מים שנמצא בתחילת הרחוב, ואני מביט אל מיכל מים עגול כיפתו חרוטה, וצבעו כסף ולבן. מאגר מים גדול, מתוכו באו המים הצלולים ומילאו את הרחוב הסואן באלפי אנשים. הקיצותי מחיזיון זה מלא התרגשות. הפרוש של מראה זה הריהו לפניכם. הרחוב הראשי הומה האדם, הריהו העולם כולו, העולם העכשווי, (המודרני) . בעולם זה ישנו עץ (הנצרות) מושרש עמוק באדמה, עץ ענף ועצום ממדים, שענפיו מגיעים עד למרום, וצלו הדתי מצל חלק מאותו עולם. עץ זה הוא עץ שאין בו פרי, הוא עץ עקר(פיקוס) כל תכליתו היא לקבל לעצמו. הוא שואב את משאבי האדמה עליה הוא צומח , ובתמורה אין הוא נותן דבר, מלבד מעט צל . עליו היו ירוקים ובוהקים. עלים אלו מייצגים את מצג השווא של הנצרות, וכל מה שהיא מייצגת. לעומתו המשאית הצבאית מייצגת את התוקפנות האסלאמית הגואה בתקופה האחרונה, ורואה את העץ (הנצרות) מכשול להמשך התנהלותה בעולם. שני העולמות הללו מתנקשים אלו באלו ולופתים אלו באלו, בנחישות רבה וללא פשרות. העץ הלופת בשלושה כיוונים את המשאית הצבאית מתאים למהלך המלחמה כיום על בגדאד. האמריקאים אוחזים את העיראקים, משלושה כיוונים. כמו מה שניראה כלפיתת מוות. אולם בסופו של דבר, המשאית הצבאית, שניראה שאין לה סיכוי כנגד לפיתתו של העץ האדיר, אוזרת כוח, את כל כוחה, ועוקרת את העץ העצום(אתם פשוט לא מסוגלים לתאר לכם איזה גודל הוא היה) העץ הגדול נעקר משורשיו, וענפיו נשברים ונופלים על קווי התקשורת שמחברים את שני גושי הבניינים . קווי תקשורת אלו מייצגים את הקדמה את התקופה שבא אנו נמצאים. רק בימינו אלו אנו עדים לתקשורת מסוג זה , מעולם לא הייתה באנושות מערכת דומה, המחברת בן כל קצוות העולם. לכן על מנת להדגיש את הזמן שבו התקשורת מחברת בין כל תושבי העולם, הדגישו את צמד הכבלים של התקשורת.( לא של חשמל) . כל תושבי העולם צפו בחרדה , שמה הקשר הזה יקטע. הם התבוננו בחרדה איומה ונוראה במאבק האיתנים האמתני בין שני התרבויות, הנצרות והאיסלאם. וכך כולם צפו בהתמוטטותם של השניים. התמוטטותו וריסוקו של העץ הענק(אמריקה המזוהה עם הנצרות) על ידי המשאית(המזוהה עם האיסלאם) וקבירתה של המשאית תחת חורבותיו של העץ שעקרה. תאור תוצאות המלחמה, הנוכחית, בין עיראק לאמריקה. כאוס מוחלט. התרגשותם וזעקתם של תושבי העולם הייתה מרה ונואשה. דמויות הלבושות בלבן, היו דומות לאותם דמויות של מחבלים מתאבדים שהוצגו בטלוויזה לא מזמן . הם הוצגו כצבא המתאבדים של סדאם חוסיין. הם קפצו לתוך כל הקלחת הזו, בתוך חדווה ונחישות. אני ובני שעמדנו בצד והבטנו על המחזה הנורא ראינו את זרם המים הצלולים זורם לו וממלא את הרחוב. מים צלולים אלו הם המים החיים של תורת ישראל, זאת האמת הצרופה. זמן הגאולה. זהו תהליך של הכרה בתורת ישראל שהיא עתיקה משחר ההיסטוריה. המים הנקיים שהיו במיכל צבוע לבן וכסף המתינו זמן רב לזמן הזה על מנת לשטוף את העולם, ולהביא לעולם את ההכרה באלוהי ישראל, תורת ישראל ובעם ישראל. הזמן הזה קרב הוא ופתחינו, ואני שמח לבשר לכם בעידן החדש את שחזו עייני. לכן חיזקו ואימצו, ואל תיראו בני ישראל הגאולה כאן. היא קרובה, על פתחינו. לסיכום אם מישהו מתקשה להבין את המחזה, הקואליציה,האמריקאית הולכת לקראת תבוסה כולוסאלית. כמו גם העיראקים.עושה רושם שהעימות הוא בין דתות, בין האיסלאם לבין הנצרות.לכן המלחמה בעיראק תהפוך לסמל דתי יותר ממפגן כוח, של מעצמת העל אמריקה, כנגד עיראק ושליטה סדאם חוסיין (שנכון להיום הוא פצוע קשה, מאז התקפת הטילים ביום הראשון , גם בנו נפצע, אולם הוא נפצע באורך יותר קל מאביו והוא זה שמנהל את המערכה. את הפרטים הללו ואחרים, כתבתי באינטרנט בטרם התרחשו. (את פציעתו של סדאם ראיתי ביום 21.3.03 ואני עומד על דעתי שמראה שראיתי אמת הוא. כמו כן ראיתי את תחילתה המדויק של המלחמה כבר בתאריך 17.2.03 ופרסמתי זאת ברשת, ולכל אמצעי התקשורת.) לאחר התרסקותם של השניים, יבוא עידן של רוחניות שביסודה תהייה מונהגת על ידי תורת ישראל, ודברי הנביאים, שתארו את עידן ביאת המשיח. ZEN1 .

hary_i

New member
ומתי כל זה יקרה?

אני מסכים עם רוב הדברים שאתה אומר ולדעתי לא צריך להיות נביא בשביל לומר את זה. אבל לגבי תורת ישראל... תתפכח ותבין שתורת ישראל היא אמנם דבר יפה יפה מאד אבל מה שנעשה איתה היום זה הרס התורה, הרס שאין ממנו חזרה. בדיוק כמו הנצרות שהיא הרס של רעיונות יפים ונכונים (גם כן שאובים מתורת ישראל) ובדיוק כמו האיסלאם שהוא הרס של רעיונות יפים שגם כן בחלקם שאובים מתורת ישראל. לדעתי מה שאנו חוזים בו הוא הרס הדתות המונותאיסטיות כפי שאנו מכירים אותם. בכל מקרה שאלתי היא לגבי המועד, הפרטים האחרים לא ממש חשובים.

ואני כתבתי את משל הלפופית

עץ יבש (אירופה) נטוע ושי לו שורשים חזקים , אך כבר אינו מניב פירות ואינו מוציא עלים ירוקים (ילודה נמוכה השואפת לאפס) הוא מזמין את הלפופית המטפסת (מהגרים איסלאמים קיצונים) שימלאו את החלל שנוצר ויביאו ילודה לאיזור. הלפופית מטפסת ומטפסת, משווה לעץ מראה ירוק, אך לאחר מכן חונקת אותו (איסלמיזציה אלימה של אירופה)

למעלה