יוביוב הירוק
Active member
חזון העצמות המפוצחות?
זיפזפתי והגעתי לאמצע של תוכנית בישול (ולכן אני לא יודע מה ומי). הוצג מתכון פשוט למרק עוף עם ירקות, עם טוויסט שלא הכרתי - בבישול הציר, להשתמש בעצמות עוף מפוצחות.
המציג לקח כנפיים ושוקיים, ופשוט חבט בהם עם מערוך. ההסבר היה שכך ניתן למצות טוב יותר טעם מהעצם, ובמיוחד מהמח. כמובן שבסוף צריך לסנן היטב את הציר.
רק להעיר שהוא השתמש עוף מבושל (מרק מ-"שאריות"), כך שהיה קל לפרק ולפצח.
האם מישהו שמע על הפטנט הזה? האם זה אכן שווה את הטירחה?
זיפזפתי והגעתי לאמצע של תוכנית בישול (ולכן אני לא יודע מה ומי). הוצג מתכון פשוט למרק עוף עם ירקות, עם טוויסט שלא הכרתי - בבישול הציר, להשתמש בעצמות עוף מפוצחות.
המציג לקח כנפיים ושוקיים, ופשוט חבט בהם עם מערוך. ההסבר היה שכך ניתן למצות טוב יותר טעם מהעצם, ובמיוחד מהמח. כמובן שבסוף צריך לסנן היטב את הציר.
רק להעיר שהוא השתמש עוף מבושל (מרק מ-"שאריות"), כך שהיה קל לפרק ולפצח.
האם מישהו שמע על הפטנט הזה? האם זה אכן שווה את הטירחה?