חזון העצמות המפוצחות?

חזון העצמות המפוצחות?

זיפזפתי והגעתי לאמצע של תוכנית בישול (ולכן אני לא יודע מה ומי). הוצג מתכון פשוט למרק עוף עם ירקות, עם טוויסט שלא הכרתי - בבישול הציר, להשתמש בעצמות עוף מפוצחות.
המציג לקח כנפיים ושוקיים, ופשוט חבט בהם עם מערוך. ההסבר היה שכך ניתן למצות טוב יותר טעם מהעצם, ובמיוחד מהמח. כמובן שבסוף צריך לסנן היטב את הציר.

רק להעיר שהוא השתמש עוף מבושל (מרק מ-"שאריות"), כך שהיה קל לפרק ולפצח.

האם מישהו שמע על הפטנט הזה? האם זה אכן שווה את הטירחה?
 

חנהפ

Active member
לא שמעתי

רק נראה לי חסר תועלת לפצח עצמות מבושלות ולהכין מהן מרק חדש. אני יכולה להבין את התועלת בבישול מרק עם עצמות, הן באמת נותנות טעם למרק.
 

פוקסי99

New member
מתי אני מכה על בשר?

כאשר אני משתמש בבשר טחון על בסיס שרירי הזרוע אני פורס את הבשר בתוך שקית ניילון ומכה עם צידי הקופיץ על הבשר כגי לדחרר כמה שיותר ז'לטין אשר נמצא בבשר שריר .מעולה כמחזיק קציצת קבב שלא תתפורר.
 
למעלה