חזוקית

הילית111

New member
חזוקית

חיזוקית יעזור לנו לעבור החורף בשלום? היי לכולם אני על הפנים גרון כואב כל הגוף כואב חום עולה ויורד. אבל באתי לעבודה-שומרת את ימי המחלה לפיצי שלי.. חוששת שאולי אצטרך אותם. בכל אופן מה אני יכולה לעשות כדי לא להדביק אותו ? לא מזמן הוא היה חולה ולא מתאים לי שיחלה שוב. מה אתן עושות כשאתן חולות? אז רוב הזמן החצי איתו אבל לפעמים גם אני כי אין ברירה גם הוא צריך לנוח לפעמים ואני מה זה חוששת שידבק. שאלה נוספת לגבי חיזוקית של הדס מישהו בעבודה אב לתאומים אמר שנותן לילדים שלו בחורף בוקר וערב וזה אכן עוזר לא לחלות. התאומים שלו בני 3 שלי בן 9 וחצי חודשים האם אפשר לתת לתנוק בן 9 חודשים חיזוקית? אני מניחה שלא את השוקולד כי ראיתי חיזוקית בתוך מטבעות שוקולד וסוכריות גומי ... שאלתי מנסיונכם האם חיזוקית אכן יעזור לבני לעבור את כל החורף בשלום? אני אוסיף שהוא ילד בריא לגמרי משקל תקין הכל בסדר טפו טפו טפו לאחורה היה לו מחלה קצרה שיעול חום כמה ימים ועבר. בימים אחרונים הוא מנוזל לי. אשמח לחוות דעת על חיזוקית. לכמה זמן צריך לתת ? באיזה צורה הכי טוב ? אני מעדיפה מן הסתם לא בתוך מטבעות שוקולד.או סוכריות. האם אני בת 32 יכולה לקחת בעצמי? זה עוזר גם למבוגרים? כי אני רוצה להיות בריאה ויותר מזה שפיצי יהיה בריא אני פחות חשובה פה.. תודה ויום מקסים לכולם !

akavishon

New member
חיזוקית זה ממתק. הדבר היחיד

שזה מחזק את את חשבון הבנק של היצרן ושל חברת עלית ששם זה מיוצר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2650874,00.html לפעמים אין ברירה וכדי לפתח נוגדנים צריכים גם לחלות או להתחסן.

שאלה של ניסוח.....

זה פורום של אבות, לפחות כאן תפני אלינו בלשון זכר ........

הילית111

New member
טוב תשמעי.............

די אל תכעסי עליי............. סתאם נו אתה יודע שזה לא כדי לפגוע באף אבא .....

למעלה