חזור הביתה ספידי גונזלס....!!

sweet_angel

New member
לא לא חמודה..........

כבר הוכחת לנו שאת טיפשה מפגרת שאין לה חיים תפסיקי להראות לנו את זה שוב ושוב ושוב ...........זה כבר באמת משפיל.......

T.Z

New member
מנהל פורום חכם אמר פעם..

``בנאדם ללא תגובות בסופו של דבר יהיה גם בנאדם ללא הודעות`` אההה כן ועשו לה לינץ` בתיכוניסטים

אל תשאל.........

מה הייתם עושים בלעדיי? יא לפלפים.. אתם מפחדים לדבר עם אנשים וכאן באינטרנט אתם מרשים לעצמכם לדבר חופשי למרות שאתם יודעים וגם אני שאתם סתם כונפות חננות. ןכן,ממש פיצצו אותי שם בלינץ` מטומטם.

יא זבל עופות שכמוך

אמרת שאת הולכת ולא חוזרת אז מה את עושה פה???? לפלפים חחחח מאיפה הפלצת את הקללות האלה???

sweet_angel

New member
יו ליאת יא זנזונת

את בת 18 את לא אמורה להסתובב כאן את צריכה לצאת עם חברים לעשות משהו עם החיים שלך לפני שהצבא יגמור אותך ותאמיני לי הוא יעשה את זה אנחנו לא חברות שלך וזה גם הדבר האחרון שאנחנו רוצות להיות תשתקי כבר את מממש חולה ואת ממש חרא של בן אדם או יותר נכון זבללללללללל של עופות............... לא סובלים אותך

T.Z

New member
לכי תטרידי אנשים עם אייקיו כמו שלך

אהה אופס אין אף אחד כזה את כל כך דפוקה שבא לי לבכות... מרחמים עליך... בת 18 ומה שיש לה לעשות בחיים זה להתלהב מעצמה בפורומים של ילדים קטנים. ואם אני מטומטמת מה את????????? תראי הייתי אומרת לך שאברבאנל זה במקום בשבילך אבל גם להם יש גבולות. אז לכי תחפשי

מאמי...עצם זה שאת טורחת לענות לי

בכל הודעה, זה אומר שאת שמחה שאני כאן, ואת נהנית ממני.. הו,תודה לך. אבל זה קצת מוגזם.....אל תיסחפי. פליצה.

sweet_angel

New member
תפסיקי לקרוא בשמות חיבה

יא פרחה מי שמח?????? תאמיני לי שאני לא ואני יענה לך על כל הודעה מזויינת שתכתבי עד שאני אמות אני מבטיחה לך פליצה???????? מאיפה כל הדברים המפגרים שאת כותבת??????

T.Z

New member
היא לא שווה את העצבים שלך המג`עולה

עזבי אותה אל תגיבי לה פשוט ואל תתייחסי.. בסוף היא תתיאש הזנזונת הפרחה עם הפה שלא נסגר...

למעלה