חזות הברמן

ארתור ב

New member
חזות הברמן

עד כמה לדעתכם המראה של הברמן חשוב? האם, בתור בעלי מקום, הייתם מקבלים לעבודה ברמן נמוך למשל? אני רוצה לדעת עד כמה חזות הברמן חשובה, ועד כמה היא מהווה שיקול לבעלי מקום בבחירת העובד.

obbb

New member
מאוד תלוי

תלוי בסגנון הבר, וציפיות הבעלים מהברמן. היום שמעתי מאחד הברמנים שעובדים איתי, שעשה התלמדות בבר בת"א, שהבוס ציפה ממנו לזרום עם בנות לשירותים, ולצאת מהבר לרקוד איתן, ועוד שלל דברים. מצד שני יש מקומות שדוגלים בנטו מהירות עבודה או נטו ידע או נטו תודעת שירות גבוהה. מראה תמיד מוסיף, אבל הוא לא פרמטר בלעדי לקבלה. לגבי גובה - תלוי בבר.

המראה הוא רק בונוס..אלא אם כן

אתה כוסית מטורפת(ולא נראה לי אתה יודע "ארתור"),מה לעשות זה מוכח בחורות יפות מוכרות יותר.לגברים להיראות טוב זה אחלה ועוזר וכמובן מגדיל את הטיפים אבל לא יסלחו לך על טעויות כמו שיסלחו לבחורה יפה,זה כמובן באשמת הגברים אבל זה כבר נושא למחקר אנתרופולגי או משהו כזה...אנאערף ברמן טוב הוא ברמן טוב המראה האסטטי הוא חובה,אבל אף אחד לא מבקש ממך להייות דודי בלסר תראה כמו בן אדם(וזה כמובן כמו שכתבו פה מעלי קשור לאופי המקום) לגבי ברמן נמוך,תשמע לא הייתי שם אותו לבד במשמרת מסיבה אחת,לך תדע יפול עלייך מישהו שירצה את המשקה הכי שכוך וזרוק גבוהה שנמצא בדיספלי(רוב הסיכוים שזה יהיה גם משקה איכותי ביותר ויוקרתי בד"כ),מה אני יעשה ישים לו שם שרפרף..לא נעים בשביל כולם..אתה יודע

למעלה