חזזזזזזזררררתייי!!!!!!

• פותח הנושא RMXXX
  • פורסם בתאריך

RMXXX

New member
חזזזזזזזררררתייי!!!!!!

סוף סוף קיבלתי תמחשב אחרי חודשיים בלעדיו.... מתנצל על פתיחת שרשור מיותר, תנצלו אותו...

GrEeNwOmAn

New member
נ"ש כנסו

כל מי שקיבל את ההורסמייל, מה אתם חושבים עליו? איך הוא? מעוניינים להמשיך לקבלו כל חודש? יש לכם הערות, הארות או משו? דרורי ואני צוות טוב? ועיתון הבא יהיה הרבה יותר טוב! מישו יודע באיזה תאריך שלחנו לכם את ההורס מייל?

Nµ§h¥ KaTaN

New member
אממממממממ עיתון נחמד אבל יש ביקורת.

כלומר לי יש ביקורת. העיתון נחמד בכלליות אבל עשיתם אותו יותר מידי אינגליש כאילו אתן יודעות. כל הרוכבים המצטיינים הם אינגליש וגם כל הסוסים שסיפרתם עליהם הם אינגליש וגם כל ההתחנפויות האלה או המ שזה לא יהיה למשל וזה אפולו של דרור החמודה שדרך אגב מנהלת את העיתון. או זאת מיסי הסוסה של סתו המתוקה והיא הכי מלכה בעולם. או ששאלתם את האנשים האלה? אבל בכל מקרה זה כאילו עיתון בין כמה חברות טובות שמהללות רק את הסוסים שלהן. לא להעלב. אז יש לי הצעה. למשל תעשו כמו מה שעשיתם אבל מדור הרבה יותר גדול. כלומר תעשו עם מישהו שמבין בווסטרן ושיעשה כמו שאתם עשיתם במדור אז גם בווסטרן. כלומר מדור אינגיש ומדור ווסטרן. והמדור יצא ביום שבת לא זוכרת מה התאריך.(נדמה לי)

על הפנים!

לדעתי האישית הוא ממש על הפנים הוא מגעיל ושחצני! בלי עינין ותוכן... חוסר מיקצועיות! שום דבר באמת מענין... רק כמה הסוסים שלכם מלכים כמה מם מאמי וכמה הם חמודים... תיסתקלו על זה מהצד! אם תירצו עזרה לעשות עיתון כמו שצריך אני יעזור לכם ! דרור מכירה אותי אז אם היא תירצה היא יכולה ליפנות אלי! ואני רק מעביר ביקורת אני לא בא לרדת על אף אחד!

פפפפ אני בכלל לא השתתפתי ב...

עיתון הראשון... רק אתמול ראיתי מה היה כתוב בו... תשאלו את אבישג אני רק עכישו מתחילה לעזור לה.. ואחרי מה שאמרתם זה ישתנה.. למרות שלא הייתה לי השתתפות בראשון.. ויהייה גם ווסטרן..

GrEeNwOmAn

New member
היי לכולם בשר לעיתון...

זה היה גיליון ניסיון! יש הרבה יותר דברים מגיליון לגיליון. ולכל רוכבי ההווסטרן, יהיה ווסטרן פעם הבאה והעיתון יילח עוד שבוע או שבועיים

למעלה