חזזזרררררררתתתיייי

חזזזרררררררתתתיייי ../images/Emo168.gif

והיה כל כך כייייייייייףףףףףףףףףף!!!!!!! ואתמול הייתה ההופעה של מונקה ביחד עם שלום והם היום כל כך ע-נ-ק-יי-ם!! ורק שתדעו שפשוט לאלדד יש קול ממש ממש ממש ממש יפה! וגם לפיטר!!!! כי הם עשו קאבר ל"מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר" וכל אחד שר משו... וזה היה כל כך יפה!!! ואחר כך הלכנו ודיברנו עם כולם והם היו ממש ממש חמודים, והם כל כך אחלה והם כל כך מדברים איתך בגובה העניים!! וקיבלתי מפרט מאלדד והוא ממש ממש אחלה של בן אדם, והוא אחמר שהוא יכנס לפורום! ורק שתדעו שמי שכותב כאן זה באמת פיטר!!!!! כי גם אלדד אמר לי שפיטר קורא כאן הרבה וכותב מדיי פעם,\ ושהלכתי לפיטר וביקשתי שיכנס אז הוא אמר לי שהוא נכנס הרבה ושהשבוע הוא כתב הודעה אפילו!! וגם אמרתי ליהלי והוא אמחר שהוא יכנס והם ממש ממש אחלה של בני אדם כי הם ממש מדברים איתך בגובה העניים ולא מתנשאים... אז.., אני קיבלתי מפרט מאלדד ונגה קיבלה מפיטר והבאתי חולצה לפיטר! והוא לקח אותה והכל! בקיצור , מוניקה עלו להופיע והבם שרו רק שישה שירים : מספיק בן אדם, שנים חסומות, הקונפורמיסט, כל החברה, מכה אפורה, גשם חזק. ואחר כך עלה שלום חנוך , ופשוט ההופעה הזו הראתה עד כמה שמוניקה הם מלאכים ולא סתם שלום חנוך בחר אותם! בקיצור היה ממש ממש ממש ממש ענק גם בשאר ההופעותץ והיה כיף! והתגעגתי אנשששיייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםם

והנה אתם רואים../images/Emo70.gif עובדה../images/Emo168.gif

פיטר באמת כתב כאן השבוע כמו שהוא אמר לי אתמול

חחחחחחחחחחחח

"ופשוט ההופעה הזאת הראתה עד כמה מוניקה מלאכים...?! חחחח....בונבונים קטנים וחמודים..... אההה קוקוקו אהה קוקוקוקוווווווו
שמח לשמוע שנהנית.....

fushi e

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

איזה יופי
שמייחה שנהנית חנו'ש!!! איזה מגניב עם פיטררר..אם הוא קורא הרבה אז שיכתוב גם הרבה זה יהיה נחמד
איזה חולצה הבאת לו

bubaale

New member
*נושכת שפה תחתונה*../images/Emo80.gif

גררר! גם אני רוצה! פשוט לא הוגן...
ברוך השב!

ב... ../images/Emo168.gif

חאן השיירות.. זה היה הופעות של שלושה לילות שבלילה הראשון הופיעו היהודים, לילה שני להקת שבע עם מאיר בנאי ולילה שלישי מווניקה סקס ושלום חנוך.. אני חיכיתי בעיקר למוניקה...

l i f a g i r l

New member
קצת באיחור....

אבל חנושששששששששששששששששששששששששששששש ברוכה חזרה,הבנתי כבר שהיה לך ממש כיף!!!! איזה כיפלך!!!!!:) (*מקנאה*)

איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

הלוואי והייתי ויודע קודם...

למעלה