חזיון או אזהרה?

smile2life

New member
חזיון או אזהרה?

התעוררתי לפני שלוש שעות עם מסר ברור:"...לא לתת לאחי הקטן(שני אחים קטנים תאומים) לעלות על אוטובוס שנוסע צפונה..." עכשיו אני יודע שכתבתי כאן הרבה מילים יפות ויצרתי אשליה שאני יודע על מה אני מדבר אבל האמת הצרופה היא שכשזה נוגע אליי אני בור לחלוטין. אני רוצה לשאול את החברים הטובים - אחיי ואחייותי - האם לדעתם מדובר בניבוי\אזהרה\חזיון שווא? לדעתכם עליי להזהיר את אימי, שאינה מתייחסת לדברים כאלה או פשוט לעזוב את הכל בשקט?

בוקר טוב לך - חיוך לחיים

לדעתי כן רצוי להקשיב למסרים אלה ולא רק בגלל שבאו בשינה- בכלל קוראים לזה הקול הפנימי והוא מחובר לאני העליון ולהקשיב זה לא מזיק האח תמיד יוכל לנסוע בפעם אחרת- ועם תחושות שבאות מהבטן לא מתווכחים תנסה להסביר את זה לאמא שלך למרות שאתה אומר שהיא לא מאמינה אולי הפעם היא תקשיב- ותמנע מהילד לנסוע אבל במקרה והוא יסע - עשה עליו את הגנת המלאכים מימינו מיכאל משמאלו גבריאל מלפניו אוריאל מאחוריו רפאל ומעליו שכינת אל תכניס אותו לתוך פירמידה מקריסטל קוורץ מבוטן- ושלח אותו לדרכו עם הרבה אור אהבה והגנות הוצא מראשך מחשבות מבעיטות- על מנת לא ליצור מציאות ותאמין רק בטוב ביותר הכל יהיה בסדר- ורק זכור- היקום מדוייק להפליא שנשמע תמיד רק בשורות טובות אמן אביגיל

yog 10

New member
בוקר טוב ומלא אור

אני חושב שבהחלט צריך להיתיחס למסרים שבאו אליך בשינה יש בהם מסר

קרנוש20

New member
אני גם מאמינה שצריך להקשיב

לאינטואיציה הפנימית כי היא לא סתם שם זוהי מין אנטנת בקרה שכזו ואביגל אני שומרת מסורת זה יהיה בסדר להגיד את הגנת המלאכים ? זה לא נשמע לי יהודי

../images/Emo24.gifקרנוש20 יקרה../images/Emo24.gif

שלום לך אשמח לענות- אבל איני יודעת על מה האם אפשרי לחזור על שאלתך- בבקשה ואז כמובן שאענה בשמחה רבה הפני את השאלה אלי- וסליחה שלא ראיתי- המשך מאושר ומואר המון אור ואהבה אביגיל

קרנוש20

New member
אני חוזרת על שאלתי

את רשמת ברכה של הגנת המלאכים להזכירך...: מימינו מיכאל משמאלו גבריאל מלפניו אוריאל מאחוריו רפאל ומעליו שכינת אל תכניס אותו לתוך פירמידה מקריסטל קוורץ מבוטן- ושלח אותו לדרכו עם הרבה אור אהבה והגנות הוצא מראשך מחשבות מבעיטות- על מנת לא ליצור מציאות ותאמין רק בטוב ביותר הכל יהיה בסדר- ורק זכור- היקום מדוייק להפליא שנשמע תמיד רק בשורות טובות אמן ואני שואלת האם מבחינת דת ישראל כי אני שומרת מסורת מותר לברך ברכה שכזו? כי מוזר לי כל המלאכים......... אודה לך אם תודי לי במהרה קרנושה

yog 10

New member
לקרנוש..

שאלתי והיתענינתי אצל רבנים מביני ענין ואין בזה שום פגם

קרנושה-הגנת המלאכים כתובה בדת

תשאלי כל רב היא מהכתובים ושמחתי לשמוע שאת בחורה מאמינה אז היי בטוחה ושלווה הגנת המלאכים היא כשרה למהדרין השתמשי בה באור ובאהבה ואל דאגה האמיני שהיא עובדת אחד לאחד שיהיה המשך מאושר ומואר אביגיל

amichai58

New member
מה באמת קרה בחלוף הזמן ???

נו, אז אחרי שעבר זמן - מה קרה ? (אם בכלל קרה) ?

urifelsher

New member
אין ספר הוראות

אין ספר הוראות לצערנו אז פשוט תסתכלי פנימה ותעשי את הדבר שנראה לך הכי נכון באותו רגע ותקווי לטוב
(חלק מעניין של להלך על פני האדמה זה העניין של לטעות,וזה טבעי לחלוטין) אורי

למעלה