חזיון

MICHEL R

New member
חזיון

אין לי מושג על מה כתבתי את השיר ועל מה חשב ליבי שהוא החליט לכתוב כגבר ולא אישה , אם תצליחו לעזור לי להבין אני אשמח. מיכל לאט, לאט אך ברעד, מנסה לנגוע בדמותך. מנסה לשמוע את קולך, אך לא מצליח, שקט... מביט בעינייך כשאת דומעת, מנסה לשאול למה? מה הכאב? מה עובר בליבך? אך פוחד, פוחד כי את מרוחקת, את לא מתקשרת.. את אינך... מתקרב צעד לעברך, אך נדמה שהלכתי שניים לאחור. תני לי להבין את ליבך, למצוא טיפה של אור. תני לי לנגוע בך, ולהראות לך שאני אוהב. לתת לך להרגיש ``אני איתך``. אני כמוך, כל כך כואב.. אך אני לא מצליח לנגוע, את מתרחקת, ואני נעלם. אני לא מצליח לשמוע. את לחישות ליבך, שפתי קופאות, קולי נדם.. והנה את מסתכלת, את מזילה דמעה, שזולגת על הפנים. אבל הנה את שוב נעלמת, השארת לי לב שבור לרסיסים...

FireAngel

New member
כמה דברים...

קודם כל שתגעח שאת מאוד מאוד כישרונית והשיר מהמם ואין לי הסבר לכתיבה כגבר

נפלא :)

וכתגובה לשאלתך... הכתיבה כגבר, כדמות הניגודית לזהותך המינית, נעשית לעיתים מתוך מאווים פנימיים של הנפש להראות את הכמיהות האישיות שלך... היית רוצה אולי לחוש באהבה כזאת... אולי לזכות בכמיהתו של הבחור... (כי בניגוד לפרידה וכאב פרידה ... אני מצאתי המון רגש אהבה) אולי לשבור דמות על אבל שנעשה לך... כתיבה שכזאת חושפת את האני הפנימי העמוק לעיתים חזקה היא אף יותר מכתיבה ישירה... את מתארת כאבך למשל בשיר מנקודת מבט של מישהו אחר, של דמות הנמצאת בזהות מינית שונה ממך... בכדי להעצים את הכאב, ובכדי אולי לברוח מהתמודדות ישירה עם הבדידות אולי, עם הכעס, אולי עם הסגירות, המחנק שאת חשת בליבך ברגע כתיבת השיר לסכם דברי, אהפוך סיפור ארוך לקצר :) אומר לך כי ישנה הזדהות חזקה עם דמותך הכואבת אל מול תחושות ומאווים פנימיים לאהבה ענבל

MICHEL R

New member
את מדהימה...

אני פשוט מקנאה ביכולת שלך לנתח דברים. לפי דעתי בשיר הזה, אני מנסה להשליך על דמות גבר משהו שאני רואה רק באישה, בדרך כלל גברים מבחוץ הם הרבה יותר קשוחים, אבל מבפנים לדעתי הם נמסים כמו קרח כשהם מתאהבים. ניסיתי אולי להיות בחור שהתאהב נואשות בבחורה, ולהראות עד כמה גברים יכולים להרגיש כמו הנשים ואפילו יותר.. או לנסות להרגיש כמוהם באמצעות השיר. הלואי וזה היה קורה גם במציאות אצלי.. מיכל

חשתי בכך...

בחרתי לתת לך את כל האספקטים לנושא... בכדי שגם את תחשבי ותנסי להבין מה בעצם רצית להביע אני שמחה שמצאת תשובות בכוחות עצמך :) ואל תדאגי אני מאמינה שזה עוד יקרה... היום הזה יבוא וימלא אותך באושר ! ענבל

למעלה