חזיית ספורט במחיר שפוי?

mashkash10

New member
חזיית ספורט במחיר שפוי?

היי, האם יש בארץ חזיות ספורט עם תמיכה טובה במחירים סבירים? היום מדדתי חזייה של Moving Comfort והיא יושבת טוב אבל עולה יותר מ-300 ש"ח! החלטתי שזה ממש מוגזם ודחיתי את הקניה. הסתכלתי על אתרים בחול וחזיות ספורט עולות 20-40 דולר, איזה הבדל... גם אין בארץ אפילו קמצוץ מהמבחר שיש בחול. אולי יש לכן המלצות לחנויות פחות מוכרות? תודה.

מור שלז

New member
כמה הצעות

אכן חזיות ספורט טובות הן דבר יקר. אבל שווה את ההשקעה. הטיפים שלי:
לבקש את זה מתנת יום הולדת
בכל טריאתלון יש אקספו בסיום, ושם אפשר לקנות ישירות מהיבואן בהנחות
לחפש אאוטלטים (בטח הבנות כאן מכירות יותר טוב ממני)
מכירות חיסול שמתפרסמות מעת לעת (מישהי בדיוק פרסמה אתמול על טיים טריאל שמחסלים מלאי של נייקי) שיהיה בהצלחה

אני אוהבת את under armour

בזמנו מכרו אותן בחנות של המרכז האולימפי בהדר יוסף, עלו לי יותר זול מאשר בארה"ב (משהו כמו 170 ש"ח) מישהי יודעת מי מוכר מוצרים של under armour בארץ? (החנות במרכז האולימפי נסגרה)

מתרוצצת

New member
under armor וחזיות ריצה בכלל

ברחוב שלבים 18, חנות עודפים של היצרן - כל חזייה עולה משהו בסביבות ה30 שח. יש בכלל ביגוד בזול זול שם. עוד מקום שאפשר לקנות חזיות ספורט די בזול הוא בחנות עודפים שצמודה לסאוקוני מול קניון איילון. יש שם ביגוד של champion בכלום כסף. אגב, אני אישית לא התלהבתי מהחזיות שלהם. הם סבבה ליום יום, למי שמעדיפה חזית ספורט. אפשר בהחלט גם להרים איתן משקולות, אבל תוך כדי ריצה הן כמו וויל סמית', כלומר getting jiggy with it ...
אני כרגע רצה עם חזיה של ניו באלאנס שהיא מדהימה, הכל ארוז וחזק כמו בטון. לפני כן רצתי עם נייק והייתי מרוצה למדי גם כן.

אהבתי את הדימוי עם ויל סמית' ../images/Emo13.gif

מעניין, נבדוק בהזדמנות את ניו בלאנס ואחרות.

aradmd

New member
בחנות העודפים

ברחוב השלבים פינת קיבוץ גלויות בתל אביב (נקראת העמק או עמק...)- שילמתי 20-25 שקלים על חזיה לפני כשנה.....קניתי 4!!! יש שם גם גרביים של נייקי בעשרה שקלים ועוד ועוד. רק במזומן ואי אפשר למדוד אבל אפשר להחליף. ובחנות אאוטלט ברח' פינסקר פינת אורלוב בפתח תקווה - שמעתי ששם עולה 39. אצלם גם קניתי לאחרונה מכנסי רכיבה של דיאדורה ב 39 שקלים. של בנים, אבל מתאימות לא רע.

אגשית

New member
אני קניתי השבוע חזיית ספורט של מובינג קומפורט

בחנות המפעל של "ברוקס" בחולון, עלתה רק 220 ש"ח והיא אכן מצויינת!

חזיות הספורט שלי, שאני מאוד מרוצה מהן

עולות משהו כמו 189 ש"ח מחיר מלא, אבל אני תמיד מצליחה למצוא אותן במבצע, מה שמגלח מהן עוד איזה 30-40 ש"ח, וזה כבר באמת מחיר לא רע. ובכל מקרה, אני משתמשת בתלושים שמקבלים לחגים בשביל לקנות אותן.

MayaShuShu

New member
תפרון - יש להם חזיות ממש טובות וזולות!

יש להן חנות בפר סבא והמפעל שלהם בצפון- משגב. היתי בחנות שלהם בכפר סבא שבוע שעבר - פחות מבחר מבמפעל אבל חברות ידועות (BRANDS) וממש טובות וזולות - 45-50 שקלים

אני כנראה אאלץ לבקר בתפרון../images/Emo3.gif

את יודעת איפה זה בצפון משגב? באמצע החודש נהיה בגליל המערבי בחופשה. אם זה לא יתאפשר אז, אני אסע לכפר סבא. אני חייבת דחוף חזיות ספורט והן לא יכולות להיות יקרות כי המידה שלי הולכת ויורדת. כמעט קניתי לפני חודש ואני שמחה שלא עשיתי את זה כי היא היתה עלולה להיות גדולה עלי עכשיו....

למעלה