חזי הברווזון (אווזון?)

Legacy of Honor

New member
חזי הברווזון (אווזון?)

היום, בשעה טובה כשחזרתי מהבריכה במושבה מצאתי את הכלב שלי נובח בהסטריה לכיוון שיח. כמחווה ידידותית (וסקרנית) שבין אדם לכלבו רצתי אל השיח כדי לבדוק מה מסתתר שם, ולהפתעתי הרבה מצאתי ציפור קטנה, צהובה, שטוחת רגליים ומקור וחמודה מאוד. מניסיון העבר הנחתי שזה ברווזון קטן, מצד שני נסיון העבר שלי דליל ויכול להיות שזה בכלל אווז? אולי ברבור? מה ההבדלים ביניהם? בכל מקרה, הראתי להורים וסיכמנו (אני סיכמתי והם נכנעו) שכדאי לגדל אותו בבית (ברווז שמירה?), אז שמנו אותו בתוך קוביית עץ שהייתה אמורה לשמש כתא הטלה לקוקטיילים (אז היא גדולה ומסיבית) "ריצפנו" אותה בנייר עיתון, שמנו לו מים ולחם רטוב כדי שיאכל וישתה, הנחנו אותו על השולחן ליד הדגים, כדי שתהיה לו חברה, ונתנו לו שם חדש (יחזקל, ובקיצור - חזי), כדי שיהיה חלק מהמשפחה. אז לשאלה: איך מגדלים ברווזון כזה? מה צריך לתת לו? איפה כדאי להלין אותו? ממה כדאי להזהר (מחלות?) וכול דבר שעולה על דעתכם, אשמח לשמוע. בינתיים מה שהוא עושה זה לרבוץ בתוך האוכל הרטוב ולאכול תוך כדיי... אור.

דבר ראשון תעלי תמונות שלו

כי 1. חשוב לדעת האם מדובר בחית בר או חיית משק, כי ממה שכתבת זה יכול להיות כל דבר, אם זה חיית בר אני ממליץ להעביר לגורמים מתאימים שיטפלו בו וישחררו לטבע, כי במדינה שלנו אסור לגדל חיות בר, ואת ומשפחתך עלולים לקבל קנסות ועונשים. אם זה חיית משק אז בשביל שנדע לעזור כדאי שנדע במה מדובר. 2. במקרה השני אחרי שתגלי באיזה ציפור מדובר, כנסי לאתרים באינטרנט ולימדי עליו כדי לתת לו את התנאים המתאימים.

למעלה