חזל״ש + שאלה

Caput femoris

New member
חזל״ש + שאלה

למי שתהה לאן נעלמתי אספר שהייתי עסוק בחולירע הזו שקרויה grant season, שהיא בעצם תחרות היופי השנתית של החוקרים. כל מי שחייו חשובים לו מקדיש חודש ומשהו בשנה (בדרך כלל בין תחילת פברואר לאמצע מרץ) כדי להכין את הצעות המחקר - מן מסמכים מלאי פאתוס שעיסוקם בכמה שמגיש הבקשה הוא גאון ומוצלח ומדוע פשוט לא ניתן להעלות על הדעת שאוסטרליה תצליח להסתדר בלי המחקר שלו. את הזוועה הזו מגישים במרץ. ביולי יש שלב של rebuttal שבו אתה אמור להסביר לאלה שבדקו את האפליקשיין שלך שהם לא מבינים מהחיים שלהם, והתוצאות מתפרסמות באוקטובר-נובמבר. סיכויי ההצלחה הם 20% פחות או יותר (בדרך כלל פחות), הזוכים שמחים, המפסידים בוכים, ואז כולם שותים הרבה בירה (קיץ, חם) ומתיישבים לכתוב את הגרנטים של שנה הבאה.
העונה שלי היתה עמוסה מהרגיל עם חמש הצעות מחקר, שני מאמרים בצנרת שלא סבלו דיחוי ומאמר דעה בז׳ורנל-על שקצת הסתבך ועתה עתידו לא ברור. על הדרך נוספו למשקלי עוד חמישה ק״ג ומיליון חרדות שמפעלי הוודקה עובדים שעות נוספות בשביל לאלחש. הצד החיובי - העונה מסתיימת ביום רביעי, 13 פרקים חדשים של House of Cards ממתינים בהארדיסק, ובעוד חודש יוצאים לרגילה.

ושאלה:
האם למישהו יצא לטוס עם אחת מהחברות של המפרץ מסינגפור עם דרכון ישראלי? אני יודע שלחברות אין עם זה בעיה על עוד רק עושים שם transit אבל זכור לי שבגייט בסינגפור עומדים שוטרים שבודקים לך את הדרכון ואת הגמישות המחשבתית הם מפקידים בש״ג. אני מתכוון לטוס עם etihad לוינה - יש סיבה לדאגה?

למעלה