חזל"ש חברים

rolan

New member
חזל"ש חברים ../images/Emo66.gif

וכמו שכבר נאמר פעמים רבות חזל"ש ע"י אוהי חזרה לשיגרה...
אני מציעה שלא נתחיל כאן סבב נוסף של התנצלויות, התנצחויות והסברים על מה כל אחד אמר ומתי. מה שכן חשוב לי להעביר במסר הזה - כל אחד אומר את דעתו, מקבל פידבק מהאחרים ובוחר, בעזרת המסננת של עצמו, מה מתאים לו ומה לא. חבל על העלבויות, חבל על מילים קשות - הן מיותרות ממש!!! יש לי הצעה פרודוקטיבית אפילו, כאשר מישהו נפגע מדברי האחר, יברר איתו במסרים האישיים את הבירור ולא על גבי דפי הפורום, כך יתנהל לו העניין האישי באופן דיסקרטי ולא יגרום למהומות מיותרות. זאת דעתי לאור העובדה שהרבה פעמים, נפתח כאן עניין בשל העלבויות אישיות, אח"כ עובר למסרים אישיים, שם הוא נפתר ואז.... אנחנו נשארים עם הטעם הרע והאנשים בנוגעים בדבר, פתרו אותו מזמן באופן דיסקרטי. אז אנא... השתמשו בכלי הזה ובתבונתכם... אוהבת אתכן/ם מאוד

עלמה 3

New member
אני בחרתי , לא להתייחס

אני יודעת שזה מכוון אליי, אני 100% עם עצמי עם מצפון נקי... ואני יביע את דעותי בדרכי שלי.... ולעיתים שתיקה שווה זהב. כמו במקרה דנן.

עלמה 3

New member
בבקשה - מתוק שלי קח ממלוא החופן

גם לביפור, בבקשה ......
זהב מסמל ומביא שפע.

שווה לעצור כאן

הדברים הם כלליים ואין צורך להתייחס באופן אישי ולהרגיש אשם, אני באמת חושבת שיש מקום לחשוב קצת לפני השלח,ולזכור שאם אנשים מרגישים שהמקום סגור ,אנחנו צריכים לעשות קצת חושבים.

עלמה 3

New member
טופפפפפפפפפפפפפפפפפ

יונה - אני עצרתי כאן וגם עצרתי שם אני באופן אישי לא מרגישה אשמה בשום מקרה.....אך מרגישה את הצורך לצאת לחופשה ארוכה.... שלום לכולם. וחשבתי רבות לפני השלח.

rolan

New member
הלו הלו

מה זה חופשה?... בואי הנה, ספרי מה הכוונה.....

עלמתי

צר לי שלא הובנתי נראה שאחרי ששמרתי כאן כל השבת,התעייפתי ולא נחתי והצלחתי לפגוע בנפש כל כך שברירית. עלמה סליחה.

*יערית

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלום לכולם! אני לא מקבלת שלום כזה מצטערת ,זה קר ומנוכר אני צריכה לקבל אותם עם
+
בשלושה העתקים יהייה עדיף וכמובן יש לי קופסא קטנה של רגישות מוכנה להכניס לתוכה גם עודף רגישות של אחר
אף אחד לא הולך לשום מקום,מותר לכתוב ביקורת{כן פעם האמנתי בזה} מותר לקרוא אותה אבל מותר גם לא להסכים! אז בבקשה פרופורציות,זו במה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וזו לא במת נאשמים או בג"צ,קחי נשימה ארוכה מתוקה ותראי שמי שנכתב לא נכתב באצבע מאשימה.....אלא בהחלט ממקום טוב

1נתי 1

New member
חסר לך../images/Emo67.gif

לא מספיק ברחת לתורכיה עכשיו את רוצה חופשה?!! אין לך צאנס

שימי ידך בידי .... ../images/Emo79.gif

לחברי וחברותי המורכבים, עלה בדעתי לזמנכם ל"גישור אינטרנטי" אך זה מן הסתם יהיה סבוך ומורכב , מאחר וחיינו מורכבים דיים אוותר ואצטרף לקריאה בואו כולנו נושיט ידיים זה לזה לשלום. הפורום יקר לכולנו,חבריו וחברותיו הנם אנשים יקרים , רגישים בעלי לב רגיש , שרוט ופגוע.כל אחד ואחת מצאו כאן כתובת , אוזן קשבת ובמה לביטוי מצוקות. בואו נאפשר לבטא ולהתבטא. נקשיב ונצא נשכרים. יום טוב יוסי

למעלה