חזנות!!!

חזנות!!!

האם לא נראה לכם שהגיע הזמן להחליף בסטה משירה לחזנות,אחרי הכל שירה נמאס כבר,וחזנות,אין כמוה ברגש וקולות,אשמח לשמוע חוות דעתכם בענין,ולשמוע איזה חזנים אתם אוהבים במיוחד.

טמפרי

New member
גם אני

חושב שכבר אין בעולם השירה מה למכור עוד ושצריך לעבור כבר לחזנות ובמיוחד לחזן האהוד עלי במיוחד איצ`ה מאיר הלפגוט.

מנוח

New member
נראה לי.

שאתה מגזים,אמנם חזנות זה דבר יפה,אבל מכאן ועד להגיד שכבר אין לעולם השירה מה למכור נראה לי שזה קצת גוזמא.

על טעם וריח וכ"ו

החזן האהוב עלי הוא בנימין מולר מאנטוופן , למרות שבשנים האחרונות הוא נחלש , עדין אני זוכר לו חסד נעורים לקולו האדיר והענק והנפלא .

לעבור לגמרי לחזנות...

ודאי שלא, אבל אפשר לגוון חזנות עם מוזיקה חסידית. אגב אני לא מכיר הרבה זמרים ולכן זה לא יהיה בסדר אם אני יגיד על חזן מסוים שאני הכי אוהב אותו.

צר לי "עין רואה"

זה לא הפורום המתאים. אנא פנה להנהלת תפוז שיפתחו פורום חזנות. כאן זה פורום מוסיקה חסידית. אתה יכול לדעתי לשייך את הנושא האהוב אליך לכאן ללא צורך בפתיחת פורום חדש, אך אם נמאס לך משירה אנא חפש מקומך במקום אחר. כאן כותבים אנשים אוהבי שירה.

Rצינית

New member
תראה...

חזנות זה עניין של טעם. יש שאוהבים את שנהם ויש שאוהבים גם וגם. אגב.רפוש פתח אשכול בנושא,לא אחזת?או שרצית אשכול משלך?? תעלעל קצת ותמצא את הכמות והדיעה של החברים כאן על החזנות...

למעלה