חזק ביותר !!! מעלים תמונה שלכם ומקבלים ואיזה מפורסם אתם דומים... כאן
א אחד שכבר היה כאן New member 14/1/06 #1 חזק ביותר !!! מעלים תמונה שלכם ומקבלים ואיזה מפורסם אתם דומים... כאן
R Red Is The New Black New member 14/1/06 #2 אני לא מאמין!!!!!! כתבו שאני דומה ליהודה לוי!!!!!!! מה?????????
D dubka New member 14/1/06 #3 אני לא מאמין!!!! שמתי שתי תמונות שלי רשמו שאני דומה לויל וואלו הסולן של HIM!!!!!
א אחד שכבר היה כאן New member 14/1/06 #5 ואני דומה ל... הילרי קלינטון =\ אה, גם ללואיס פיגו ! תעלו תמונות שלכם + התוצאות.
I InfeCtedShesek New member 14/1/06 #6 ג'ודי פוסטר (החדר) ליב טיילר (???????????????????????????????????) ועוד כמה שטויות אה, והאלי ברי (?)
I InFecT3D New member 15/1/06 #8 עזרה.. מי זה אריק באנה? ואין מצב בעולם שאני דומה לקורט קוביין עוד זה אומר 70% זובע!
I InFecT3D New member 16/1/06 #13 יאללה טשי! בואי אני יגניב אותך לטורקיה! וילחם באכילס :> לפני זה נעשה כמה דברים ביחד :]
° °•טשי•° New member 18/1/06 #18 ממתי הקטור פרסי?????? מה?????????? הקטור הקטור?? הקטור שלי??? הקטור בן פריאמוס?? הקטור אח של פאריס????? הקטור נסיך טרויה?????? הקטור אריק באנה????
ממתי הקטור פרסי?????? מה?????????? הקטור הקטור?? הקטור שלי??? הקטור בן פריאמוס?? הקטור אח של פאריס????? הקטור נסיך טרויה?????? הקטור אריק באנה????