חזק מה היה קורה אילו מיקרוסופט הייתה קונה את גוגל (נענע)
ה השפוי האחרון New member 15/11/03 #1 חזק ../images/Emo13.gif מה היה קורה אילו מיקרוסופט הייתה קונה את גוגל (נענע)
E [eLad] New member 16/11/03 #11 ../images/Emo45.gif XP ואני אפילו זוכר את חלקו בע"פ fckgw rhqq2 בסוף יש 2b7q8 אם תתנו לי את האות הראשונה בכל אחד מהם אני אומר לכם מה ההמשך
../images/Emo45.gif XP ואני אפילו זוכר את חלקו בע"פ fckgw rhqq2 בסוף יש 2b7q8 אם תתנו לי את האות הראשונה בכל אחד מהם אני אומר לכם מה ההמשך
Y yuval k New member 16/11/03 #14 זה קבוע לכל מוצר? כלומר, אם שני אנשים קונים עותק של זה, ה-Product Key זהה? מיקרוסופט טיפשים
Y yuval k New member 16/11/03 #16 אז אם זה לא קבוע, מה הקטע בשרשור הזה? [אני תמיד חשבתי שזה לא קבוע, אבל פתאום אני רואה שאתם מדקלמים את זה, וזה תואם אצל כולכם.. אני לא טיפש]
אז אם זה לא קבוע, מה הקטע בשרשור הזה? [אני תמיד חשבתי שזה לא קבוע, אבל פתאום אני רואה שאתם מדקלמים את זה, וזה תואם אצל כולכם.. אני לא טיפש]
S sattla New member 16/11/03 #17 או שאתה כן<?>../images/Emo12.gif או שפשוט אין לך XP צרוב בבית, ממש בושה.
Y yuval k New member 16/11/03 #18 אני חושב שיש לי XP צרוב ../images/Emo3.gif אני הולך לדבר עם המנהלים על סקר חדש