חזרה בתשובה של בעלי.

yully2

New member
חזרה בתשובה של בעלי.

שלום, אני בבעיה מאד קשה ולא בטוחה מה לעשות בקשר לבעלי. הוא התחיל לפני כמה חודשים "להתחזק" הוא הלך בהתחלה פעם בשבוע עם חברים טובים שלנו לשמוע הרצאה של איזה רב ומאז כל מיני דברים קורים לו והוא נעשה בן אדם אחר. הוא לא מפסיק להתלהב ממה שהוא אומר בקיצור הוא לדעתי בכיוון של לחזור בתשובה ואני לא במקום הזה. הוא לא מבקש ממני כלום וגם לא מנסה לשכנע אבל אני רואה אותו משתנה לי , מה אני צריכה לעשות עם מה שקורה? אם יש למשהו נסיון או עצות כל שהן במקרה דומה אז אשמח לשמוע.

תהליך של חזרה בתשובה יכול להיות משברי בחיי

זוג ואני מבינה את החשש שלך משינוי חייכם. אם זאת, אני מציעה לך לנסות לקבל את דרכו של בעלך ככל שתוכלי ולראות מה קורה. אינך צריכה לשתף פעולה עם מה שלא מתאים לך או פוגע בך . חשוב שתשתפי את בעלך במחשבות שלך ותראו איך אפשר ששניכם תרגישו טוב בנסיבות החדשות ותוכלו לחיות עם השינויים אם יהיו.

את חושבת שלא תוכלי לחיות איתו בצורה

הזו? גם אם לא ידרוש ממך כלום, חוץ מכבוד מינימאלי לדרכו? אם כך אז אולי משהו היה גם לפני לא בסדר.. תני לו לחיות את חייו, אולי זו סתם התלהבות ראשונית ואולי גם את תדבקי.. תני לזה לזרום כרגע ואז תיראי..

yully2

New member
זה לא כל כך פשוט כמו שאתה מציג את זה.

אני מכירה את בעלי 11 שנים ופתאום הכל אחרת וזה לא עניין של לכבד את הבחירה שלו שאני מכבדת זה לראות אותו מתחיל לנהל אורח חיים שונה שרק ילך וישתנה וגם אם הוא לא דורש ממני להשתנות גם זה עושה שינוי משמעותי בבית. אני אוהבת אותו ויעשה השתדלות אבל פוחדת ממה שיהיה אם ימשיך ככה, תודה על התגובה.

את פוחדת מהמפלצת שעוד לא דרכה.

חכי לה עם נאבוט, אם תגיע תחבטי בה.. אולי יתברר שהמפלצת ידידותית לסביבה..(;

yully2

New member
הבנתי את הרמז, אולי אתה צודק ואני מגזימה

הלוואי שזה ככה ונוכל לחיות בהרמוניה עם המצב.

למעלה