חזרה לביה"ס ולמי שראה אקזיט הי!ם

חזרה לביה"ס ולמי שראה אקזיט הי!ם

ביום חמישי לא ראית עד הסוף אקזיט אבל היום כן ראיתי כי היה שידור חוזר! איזה כיף עופר בא בסוף אבל הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי אני מקנאה במעריצים שהכניסו אותם והן היו ליד עופר המושלם שלי!!!!!!!!!!!!!! היום כמובן התחיל בית כלא (ביה"ס למי שלא מ2ין...) ויש לי יומן המורדים (חבל שאין של עופר או של אקזיט אבל על אחריותי יהיה שנה הבאה..) אני יודעת שתגידו שזה ילדותי (אני בכיתה ט'!) אבל לפחות יהיה על מי להסתכל באמצע השיעור ה=מ=ש=ע=מ=ם! היה היום מזה מבאס נתפקתי עם המורות הכי שרוטות ומטומטמות שקיימות בעולם הזה!!!!!!! ועוד השנה זה לתיכון ואנירוצה ללכת למגמה ביו טכנולוגית ואני חייבת חייב לקרוע את התחת!!!!! אין גם על מי להשקיף בהפסקה, כל הבנים בשכבה שלנו גמדים לאלה... (ונורא מכוערים) ואנחנו השכבה הכי גדולה (כאילו ז, וח' איתנו...) אבל אני מקווה ש2תיכון זה ישתנה! בקיצקץ אני מקווה שהיה לכם כיף ותכתבו פה את החוויות שלכם ככה שיהיה שירשור ביה"ס!!!!!! אבל לבנתיים אל תשכחו מי השולט של העולם: עופר שכטר הכ!ס!ן!!!!!!! אז יאלה תכת2ו!!!!!!! ותגי2ו!

Lucky Charmed

New member
מגיבה..

אני האמת לא ראיתי ביום חמישי אז מזל שהיה היום שידור חוזר. ובאמת מאוד כיף למעריצים שהכניסו אותם.. ודרך אגב אני עליתי לתיכון ונמצאת בביוטכנולוגיה חוץ מזה בבית ספר היה לא משו המורה שלי מכשפה, היא גם סגנית מנהלת אז לא כדאי להסתבך איתה, וגם נתנו לנו שעורים על היום הראשון.. חוצפה!

למעלה