חזרה לבית הספר

nnooam

New member
חזרה לבית הספר../images/Emo63.gif

שלום! קוראים לי אודליה ואני עולה לכיתה ד' ואני גרה בחיפה אני מבקשת שתקדישו תוכנית בנושא החזרה לבית הספר מה קונים? בכמה קונים? איפה קונים? ואיך לשכנע לשכנע את ההורים לקנות?

נירה63

New member
אודליה ערב טוב לך.

במקרה אני חיפאית וגם לי ילד הלומד בבית ספר יסודי. מה עשינו? כתבנו מה אנחנו זקוקים, בדקנו שוב הייטב האם באמת אין לנו עפרונות בבית ומחק ומחדד? עשינו רשימה!!! לאחר מכן עשינו סקר שווקים בין החנויות בגרנד קניון ובקניון חיפה ובמרכז חורב ובהדר. איני רוצה להזכיר שמות של חנויות, כל אחד יכול לבחור היכן שהוא רוצה לקנות, אני וילדי הגענו למסקנה היכן לנו הכי כדאי לקנות. האמיני לי שישנם כאילו הבדלי מחירים בין כל כך הרבה חנויות . עיצה לי אליך: שבי עם הוריך, עשו רשימה וצאו ביחד לעשות סקר שווקים. תראי שבסוף תקנו במחיר טוב ובאמת אך ורק מה שאת זקוקה. בהצלחה רבה לך.

נירה63

New member
אופס שכחתי לציין משהו מאוד חשוב.

חיפה היא אחת הערים הבודדות בארץ אשר בה התלמידים בבתי הספר היסודיים מקבלים בהשאלה את ספרי הלימוד בתחילת שנת הלימודים וכל הספרים בעלות של כ-190 ש"ח אשר יש לשלם בספח שקבלנו מעירית חיפה. לדעתי האישית זהו חסכון אדיר במקום לקנות כל שנה כל כך הרבה ספרים במחירים גבוהים. כך שבעצם ההוצאה הכספית יכולה להצטמצם עד למאוד.

matanti

New member
חזרה לבית הספר

בבזארים ישנם ציודים נהדרים לבתי הספר - עפרונות, מחקים וכו'. גם מה שקנינו לפני שנה עדיין יכול לשמש אותנו. בשביל הכייף ולתת לתלמידים הרגשה טובה אני תמיד מסכימה לעפרון אחד (!) או מחק אחד (1) או מחדד אחד (!) מיוחד. אולם כל היתר בגבול התקציב שבנינו. כמו כן, את ספרי הלימוד כדאי לבדוק אצל התלמידים מהכתות הבוגרות יותר. לדעתי כולנו צריכים להתקומם על שינוי בספרי הלימוד חדשות לבקרים ללא שום סיבה אמיתית - ספר התנ"ך לא השתנה מזה אלפיים שנה ואין שום סיבה להחליף את המהדורה בגלל תמונות שונות!!!!

חלוקת הקניות בכמה חנויות

לאחר סקר שוק, כדאי לקנות כל דבר איפה שהוא הכי זול לדוגמא - מחקים ומחדדים ואפילו מחברות ניתן למצוא היום בחנויות "הכל ב2 שקלים" או "הכל ב-$" כנ"ל לגבי טושים, קלמרים וכ'. באופיס דיפו יש עכשיו ללקוחות לייף-סטייל מבצע "שבוע ללא מע"מ" ויש שם ילקוטים מקסימים במחירים מצחיקים (קניתי לאחי מתנה לתחילת שנה תיק מדליק לאללה ב 49 שקלים !!!!!!!) לא להתעצל וללכת בין חנויות. וכן, אם צריך, לקנות יד שניה של ספרים!

נירה63

New member
כפר השעשועים בחיפה מאוד זול מומלץ מ

זה מסקר שאנחנו ערכנו אם כי אני בטוחה שיהיו עוד חנויות זולות וטובות. אני אישית קניתי בכפר השעשועים והמחירים היו סבירים מאוד.

למעלה