חזרה לטיפולים

חזרה לטיפולים

אז בבית יש ילד בן שנה ב"ה
הוא בא אחרי המון טיפולים קשים ומתישים ��
חושבים לחזור שוב לטיפולים, מאיפה אוספים את הכוחות לכך?? רק המחשבה על כך עושה לי רע ��
מצד שני יש חשק לעוד נסיך/כה מהמם שכזה!!
אשמח לתובנות או סתם לתמיכה....
המשך יום טוב! ��

onemorechild

New member
הכוחות מגיעים מהתוצר .. יש לך דוגמא חיה לכמה זה שווה את הכל

אמנם בתהליך הנוכחי זה קרה מהר יחסית (מחזור שאיבה אחד והחזרה שלא הצליחה ומחזור מוקפאים שנקלט) אבל אני החלטתי כמה החלטות לפני שהתחלנו -
1. שאני לא באותה סיטואציה שהייתי בטיפולים הקודמים, יש לי בת אחת ולכן הלחץ לא רלוונטי.
2. שלמרות הסבל והקושי שבטיפולים, אני לא נותנת לזה להשפיע על האחת שכבר יש לי..
3. בתור לבדיקות דם ומעקב זקיקים ורירית, אני בעיקר מסתכלת על תמונות וסרטונים בפלאפון.. כשהמטרה מול העיניים כל הזמן יותר קל לסבול את השליליים..

בהצלחה גדולה.. !!

נתנאלה2

New member
זה לא תמיד פשוט

ברור שכשיש כבר ילד או ילדים היאוש מעט יותר נח. אבל בשום אופן ילד קיים לא הופך שלילי לפחות קשה ועצוב .
לפעמים ,אני חושבת, שככל שתקופת הטיפולים מתארכת, הקושי הופך לאחר מתסכל, בלתי נמנע להשאיר את העצב, הכעס והיאוש מחוץ לדלת .....
וכן זה פוגע בכולם, בך , בבן הזוג ובילדים .
זה טבעי לגמרי.
מקווה עבורך שלא תגיעי לשם
ובכל מקרה תמיד יש דרכים להקל ולהפיג את המתחים והכעסים .

shoosh101

New member
לגמרי נכון...

כשהתחלתי בסבבים לילד שני חשבתי "הפעם זה קטן עלי", בגלל שהבית כבר מלא, בגלל שכבר יש מי שמחבקת אותי וקוראת לי אמא. ובהתחלה זה היה נכון, לא התרגשתי מהשלילי הראשון, או השני. השלישי כבר התחיל להזיז אצלי משהו, דכדוך קל. ברביעי התרסקתי, כמו פעם, כמו בטיפולים לילד ראשון. ועל אלה שבאו אחרי כן אני כבר לא מדברת...
אז התשובה היא, שלפחות בטיפולים הראשונים הכוחות באים מהעובדה הפשוטה שזה כבר הצליח פעם, אז הכל יותר אופטימי. ואם הדרך קצרה, אז בהחלט יותר קל. ואם היא מתארכת, אז צריך לגייס כוחות כל פעם מחדש, כמו בטיפולים לילד ראשון. אז יש לקוות שהדרך הפעם תהיה קצרה וקלה...

anguly

New member
מסכימה לגמרי

זה אחרת, אבל זה עדיין כואב.
וכן זה משפע על כל הסביבה...
&nbsp

למעלה