חזרה לטיפולים

Aילונה

New member
חזרה לטיפולים

עברתי 2 גרידות בשבוע 11 ו-12 בהפרש של מספר חודשים בגלל שההריון הפסיק להתפתח. עכשיו אני לפני חזרה לטיפולים והראש לא מפסיק לחפש ממה לפחד. נכנס לי ג´וק חדש עכשיו שהרחם בטח לא החלימה,אולי יש צלקות והדבקויות ואולי צריך לעשות היסטרוסקופיה.ומצד שני,רוצה שיעזבו את הגוף שלי כבר בשקט ויתנו לו להרגע. רציתי לשאול פה אם ידוע לכן מה מקובל? עשיתי מעקב על ביוץ טבעי והרירית חודשיים ראשונים לא זזה ובחודש האחרון דוקא נראתה טוב. זה מספיק כדי להסיק שכנראה החלימה? איך רואים אם יש הדבקויות-נראה לכם שטכנאית US יכולה לזהות את זה לפי מצב צמיחה של הרירית? מפחדת לנסות ולהתאכזב. מפחדת שיגמרו האישורים לטיפולים ופתאום יתברר שמשהו לא בסדר. אבל עד שאספנו כוחות להתחיל טיפול-לא יודעת אם נכון להתעכב שוב ולחטט ברחם . אולי זה מיותר? מה אתן אומרות?

1ויוי

New member
חוזרים לטיפולים

גם אני כרגע בפני חזרה לטיפולים מפוחדת מאד . מצד אחד אם בחודש שעבר ה us הראה רירית יפה אז כנראה שהיא החלימה , הדבקויות הבנתי שלא רואים ב us אלא רק בהיסטרוסקופיה וחיטוט ברחם לא מומלץ ככה לפי דברי הרופא שלי ולכן ההמלצה היא לחזור לטיפולים . מצד שני זו כבר פעם שניה שהעוברים שלך מפסיקים להתפתח בשלב זהה והשאלה היא אם עשית ברורים ממה זה נובע ? הרופא שלי לא שלח אותי ליותר מדי ברורים כי זה לא דבר נדיר שהריון אחד נפסק אבל הפעם השניה כבר מצריכה בדיקות נוספות .- אכן דילמה . אל תפחדי , מתחילה שנה חדשה וזכאות לאישורים חדשים . מאחלת לך להקלט במהרה להריון ארוך ובריא .

קטיה 007

New member
חזרה לטיפולים

מכיוון שאספת כוחות להמשיך אל תתני לחששות להסיט אותך מדרכך ממליצה לך להתייעץ עם הרופא שלך ולשתף אותו בחששות שלך כמו כן אני שמעתי על רופא שזיהה וראה הדבקויות באולטרהסאונד כך שנראה לי שאפשרי לראות אותן מבלי לחטט חיטוט מיותר. בהצלחה קטיה

למעלה