חזרה ליחידה

Raven Effect

New member
חזרה ליחידה

היי, השתחררתי על 21 רפואי. מחר יש לי וועדה רפואית בענף רותם שתאשר לי התנדבות חזרה.. בכל מקרה, אם יאושר, נאמר לי על ידי נציגה של תא מתנדבים שאני אוטומטית מוחזר ליחידה הקודמת. אני ממש לא מעוניין לחזור אליה, ברמה שאני אוותר על ההתנדבות לצה"ל אם זה לשם...חשוב לציין שזאת יחידה עורפית ככה שאין הצדקה רפואית שתמנע ממני חזרה ליחידה. אין לי אפשרות לבקש שיבוץ אחר?

hillator

New member
ככה

1. מגיש טופס 55 . 2. ניסית לברר אולי אפשר בכל זאת לעביר אותך יחידה? יש מקום ספציפי שתראה לעבור אליו?

Raven Effect

New member
תגובה

הסעיף הראשו לא ממש רלוונטי כי אני בכלל לא בצבא כרגע...ואני לא אחזור ליחידה הקודמת ומשם אתחיל את התהליך הארוך והמייגע שנקרא טופס 55. מסתבר שעל פי החוקים (שלא קיבלתי עליהם פירוט...) חייב תא מתנדבים קודם כל לפנות ליחידה שהמשוחרר שירת בה, ולשאול אותם אם הם מעוניים בו חזרה. רק אם יסרבו, יש מצב למשהו אחר....די מטומטם לדעתי... ב"אין הצדקה רפואית" אכן התכוונתי שאין מה שמונע חזרה.

יוסי 19901

New member
חזרה ליחידה 2

החזרה שוב ליחידה תלויה במצבך האם מצבך הרפואי מונע ממך לא לשרת באותו מקום ? כל מקרה לגופו אבל אם תתעקשי מספיק תקבלי את חפצייך אני תלחמי בהם תלכי לשם מוקדם דברי אם גל תגידי לה ת'מצב ואני מאמין שתצליחי *אם לא תחזרי ליחידה שלך גיוסייך יידחה

יוסי 19901

New member
להילה

שלום אם שמת לב הוא כתב שאין הצדקה רפואית אולי הוא התכוון למשהו אחר ?

למעלה