חזרה לילדות 2

גווניבר

New member
חזרה לילדות 2

למי שעוקב אחרי ההתפתחויות המרעישות בחיי- מחר אני אקבל 'נייט-ספלינט'. סדים שנראים כמו חצי גבס (מפלסטיק), עם ריפוד ורצועות שמחזיקות את כף הרגל בזוית של 90 מעלות. אני אצטרך לישון איתם בלילות כדי להאריך את גיד אכילס, ולהגדיל את טווח התנועה. זה לא נוח. אני מניחה שבפעמים הראשונות הרגליים תכאבנה לי בבקרים. אבל זה לא טיפול פולשני. ניתוח להארכת גיד אכילס מחליש את השריר וגורם לכאבים בחילופי מזג אויר, הצלקות מציקות בחיכוך עם הנעליים. לדעתי, תמיד צריך לחפש את האופציה שלא מערבת ניתוחים. יש פחות סיכונים. פשוט נזכרתי בכל הדיונים על דניס-בראון, והאם ילדים סובלים מזה. אני חושבת שבתור אנשים בוגרים (עוד כמה שנים), הם גם יסכימו לטיפולים שיעזרו להם, גם אם זה כרוך באי-נעימות. אולי כדאי גם לכם לברר האם דבר כזה יכול לעזור לילדים שלכם?

kashke

New member
גווני, היי ../images/Emo13.gif בקשר ל- שינה עם

כפות רגליים ב- 90 מעלות... רציתי לנצל הזדמנות ולספר לך, שבשיעורי הבלט דווקא מקצרים ומעבים את גיד אכילס במקום להאריך אותו ולרככו. מאחלת לך הארכה קלה

גווניבר

New member
מוזר

כמה רופאים אמרו לי אחרת. מה הבעיות עם הרפואה המודרנית, ולמה אין כמעט שני רופאים שמסכימים על אותו דבר? אילו פעולות מאריכות גידים ואילו מקצרות אותם???

למעלה