חזרה לי חבילה מהדואר - הכתובת נמחקה לגמרה!

no wonder1

New member
חזרה לי חבילה מהדואר - הכתובת נמחקה לגמרה!

חבילה ששלחתי ללקוחה ב-30.8 חזרה היום לאחר שהכתובת עליה נמחקה לגמרה. אני שולחת את כל החבילות במעטפות פצצים גדולות של הדור ובדואר רשום, את הכתובת אני כותבת ידנית בעט. החבילה גם נפתחה מעט. הלקוחה כבר פנתה אלי לפני שבועיים והסכימה לחקות (שלחתי לה פריט פיצוי, היא העדיפה זאת על החזר וכך גם אני). היום שלחתי לה שוב ב EMS עלה לי 92 ש"ח!!! הגשתי תביעה לפיצוי בדואר. פעם קודמת שהגשתי תלונה בגין פריט שנעלם לקח להם 4 חודשים לשלם לי. הם כל הזמן התקשרו עם שאלות המטרה לדחות את התשלום כמה שאפשר.

nino15

New member
איך זה קרה??

איזה סיפור מעצבן. אני לא מבינה איך הכתובת נמחקה לגמרי. זה קצת נראה כאילו המעטפה הייתה רטובה או משהו... אגב, הציור על המעטפה מהמם!! איך את עושה את זה? זה חותמת?

E i t a n 47

New member
אני מדפיס את הכתובת

ומדביק עם סרט הדבקה רחב ושקוף. זה גם מחזק את האריזה וגם שומר על הכיתוב .

יפעתי12

New member
כנ"ל ואם נגמר לי הדיו במדפסת...

אני כותבת עם טוש פרמננט ועליו שמה דבק סלוטייפ שקוף ורחב ועושה 2 סיבובים מסביב לכל המעטפה כך שאפילו לקונה עצמו אין סיכוי לפתוח את זה בקלות

lilo4

New member
גם אני תוהה איך זה קרה ../images/Emo4.gif

המעטפה באמת נראית כאילו היא ראתה גם מים בדרך.... אין לי רעיונות אופרטיביים, לצערי

no wonder1

New member
אני מדפיסה בהדפס משי

ממש כמו על הבגדים. זה הרבה עבודה! גם לי ברור שהנזק נגרם ממים. גם אם הייתי מדביקה כתובת, ללא סלוטייפ או ניילון היה נמחק. 300 משלוחים ומעולם לא קרה לי דבר כזה. אני מאוד מקווה שהדואר יפצה אותי, בעיקר על ה EMS.

Schickimickis

New member
אני משתמשת בטוש שאמור להיות עמיד למים

קניתי באופיס דיפו, אף פעם לא ממש ניסיתי אם זה באמת עובד... אבל שהתחלתי היה חורף, וחשבתי שכדאי שהכתובת לא תמרח ממים, גשם או מה שלא יהיה... אולי כדאי במקום עט

ורדונצ

New member
ממש מרגיז!

אני מקווה שתקבלי פיצוי מהם מהר... וד"א - האריזה שלך פשוט הורסת!

לב ו זהב

New member
איזה תיסכול...

כנראה שהדבר הכי טוב באמת זה להדביק על הכתובת נייר דבק או להשתמיש בטוש מיוחד, כמו שהציעו ענת ואיתן. ההדפסה מקסימה!!! ומהדואר, אני לא מצפה לשירות נורמלי! אני קיבלתי החזרים על EMS אחרי חצי שנה ומיליון טלפונים!!!

Toolis Jewelry

New member
מזל טוב על 300 מכירות ../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo213.gif

ובכל זאת משהו אופטימי

shelly47

New member
גם אני בדכ מדביקה על המעטפה כתובת מודפסת אבל

כותבת בכתב יד מתחת לדף המודפס המודבק את הכתובת והשם כדי שאם והיה ומישהו יתלוש את ההדבקה - עדין ישארו כל הפרטים של הנמען מתחת

terminy

New member
אני כותבת בטוש עמיד במים, כזה שכותבים על שקף

ועל דיסקים!

no wonder1

New member
תודה רבה לכולכם על הרעיונות!

בהחלט נראה לי שאני יאמץ אותם. כבר היום אני אקנה עט שכזה! מאוד מקווה שהדואר יחזיר לי את הכסף!

yoola8

New member
ווייייי הלחצתן אותי, אני מדפיסה

את הכתובת על מדבקה, מדביקה וזהו.... לא סלוטייפ שקוף על הכתובת , לא סלוטייפ נוסף לסגירת המעטפה. נראה לי שכדאי שאלך לקנות סלוטייפ... מישהי חשבה פעם להדפיס PACKING LIST בפייפל , להכניס למעטפה שקופה ולהדביק בצד החיצוני של המעטפה? במקום מדבקות וכתובות ? אם כן - יש משהו מוכן כזה לקנות ? מעטפה עם כיס שקוף חיצוני ?

למעלה