חזרה לי חדוות הכתיבה

רונית-1

New member
חזרה לי חדוות הכתיבה

תודה לרוייקו על הפורום, תודה לאנשים המקסימים שכאן, שמתי לב שאני לא מכירה הרבה מכם. האם אפשר לבקש מכם להציג את עצמכם כדי שאכיר את כולכם. מצרפת לכם קובץ של מעט ממה שכתבתי בפורום הישן ביואל, וממה שענו לי החברים. אפשר למצוא שם מידע חשוב על ניתוחי הגאסטריק בייפאס ובכלל קצת להכיר אותי ואפילו עוד חברים טובים ומקסימים מכאן. שלכם , רונית

שלגיה**

New member
לא נורא את תכירי ביום שישי

לא הצלחתי להכנס לקובץ שצירפת משום מה... איזה חלום לקרוא עלייך ועל מירי ,פשוט לא יאומן כי יסופר ! נראה לי כל כך רחוק בשבילי החלום הזה! לפעמים אני נתקלת ברגעי יאוש שאין סיכוי שאשקול אי פעם 70 ק"ג... רגעים שבהם אני אומרת לעצמי שאם עד עכשיו לא הצלחתי לבד אז למה שעכשיו אני אצליח ???????????????????. הרי לניתוח אין השפעה פיזית של ממש ,אפשר לאכול הכככככככל !

רונית-1

New member
שלגיה יקרה גם לי היו רגעי יאוש

במיוחד כשעליתי על המשקל והמשקל לא זז... בעצם זה לא ייאוש כי מיד הצד האופטימי שבי היה משתלט ואומר לא נורא הכל יהיה בסדר אם לא ירדת לפחות לא עלית... אבל אמרתי לך כבר שהכל תלוי בגישה שלנו לחיים, ואף פעם ולו לרגע אחד לא עלתה בי המחשבה שמא לא אצליח להגיע ליעד שהצבתי לעצמי. תמיד ידעתי שאצליח. אם כי לא אשכח אף פעם את מה שניטשה אמר: ההצלחה היא השקרן הגדול ביותר... והמבין יבין. רונית

gal33

New member
שילגוש, אל תפלי למלכודת הזו!!!

את 3.5 חודשים לאחר ניתוח, ירדת כבר 18 קילו, קצב מצויין לכל הדעות. כבר הורדת 1/3 מהיעד שהצבת לעצמך!! ובזמן כה קצר. אם לא היית אחרי ניתוח, סביר להניח שהיית + 1 קילו לפחות. תזכרי טוב מאוד איפה היית לפני 3.5 חודשים. היום יש שלגיה חזקה, מאוד נחושה, מאוד מחוייבת למטרה ומאוד מונעת! חוץ מזה, עזבי מה שהיה עד כה. מה יותר טוב מההוכחה הניצחת של החודשים האחרונים. את רוצה, את עושה, ואת מצליחה. כל מאמצייך נושאים פרי בשל. והכל לבד יקירתי. הניתוח הוא כלי, טוב ויעיל אבל כלי. וכל מי שעוזר מסביב הוא נהדר, אך את זו שבוחרת כל רגע מחדש מה להכניס לפה, ואת זו שבוחרת 5 פעמים בשבוע לצאת בערב לסיבוב הליכה. דווקא משום שאת חושבת שלניתוח אין השפעה פיזית של ממש ואפשר לאכול הכל (מה שלא נכון ברוב המקרים, לדעתי), נו, אז איך בכל זאת ירדו להם 18 קילו ב- 3.5 חודשים??? אם את לא עשית זאת, מי כן עשה? סתם אלוהי הדיאטה היה חביב אלייך?? גל

שלגיה**

New member
אוף !!!

כתבתי וכתבתי והכל נמחק ! אני מסכימה עם כל מילה שכתבת ללא ספק ! אני מאד רוהצ להרזות ולהגיע למשקל היעד ולשמור עליו,אבל לפעמים יש את רגעי היאוש הללו שבאים והולכים כאילו לא היו, כמו משהו שנתקע בטבעת ואח"כ עובר כאילו לא היה ... וכמו שאת יודעת אני מאד מאד מאד מאד רוצה ! ומעתה זה יקח יותר זמן לרדת את כל מה שנשאר,אבל אני סבלנית,עם ניפוח או בלי ניפוח זה יהיה איטי. חוץ מזה קבענו לשופינג באביב לא? אז הנה אייקונים בשבילך:
יום טוב ותאכלי אוכל מגוון.... (תפו"ע,ביצה)....

lir42

New member
שלגיה יקרה

כל כך מוכר לי גם אני הייתי בטוחה שאני מ3 מספרים ארד ל2 כשנותחתי שקלתי 115 וכעת 89.9 את יודעת איזה אושר שזה? וגם אני אחרי 3 חודשי ניתוח ויש לי עוד הרבה לרדת אל תתיאשי כולנו נצליח שלך לירי

הדרומי*

New member
אני מזה מקנא בכן אתם יר כמעט כולן

ורובם כאן אחרי ניתוח . וכבר אתם\אתן מתחת למחוג ה100 נו אז מה אני יגיד שלמעט אחרי הניתוח וזה היה לפני שלוש שנים ורק פעם אחת ראיתי את המחוג מתחת למחסום ה 90 וזהו אז רגע עכשיו מתחיל החורף ואת החוטיני לובשים בקיץ לים ולברכה אז יש לכן עדין זמן לזה . וחוץ מזה שאתן כאלו כבר
ו
ממזמן אז אני מזה
שמח עם לא בשבילי לפחות בשבילכן
כי כאלו
בכלל לא יסתקלו לכוון של אחד
נכון?
יאללה אני רץ לארוז כי מחר אני עם ה
לחפש
בשלב זה שהיה לכן רק טוב וקל באמת
ממני
הדרומי
שולח לכן אלף
ו
.

שלגיה**

New member
נראה לי שאתה במינוס בבנק

בבנק של אייקונים....!!! ואגב....אני עדין לא מתחת ל-100

הדרומי*

New member
ממל´ה את או טו טו מתחת למינוס

ואני איפה זה המשקל של המשאיות עושים לי הנחה שם {לקוח ותיק שלהם}שם.
הדרומי

gal33

New member
דרומי, אני שנה אחרי 2 ניתוחים

השלישי לא נחשב לצורך זה, ומלא מלא סיבוכים, ואני רחוקה מ- 100 כמרחק ילד בכיתה ו´. תגיד לי, כל הדברים בחיים הלכו לך בן רגע??? יאללה, חלאס עם היאוש. רומא לא נבנתה ביום אחד!

שלגיה יקרה אסור להתייאש

תחשבי טוב עים עצמך ותביני שאת יודעת ובטוחה שבטוח ותשקלי 70 קילו. מוכן להמר על כך במיטב כספי. ממש מאמין בך. ההצלחה העצומה של רונית ומירי צריכה לעודד אותך. כולנו מאחוריך.

שלגיה**

New member
ענקון

ביום שהמשקל יראה לי 70 אני קונה לך מתנה !!! ותביא לי את ההודעה הזו כתזכורת להבטחה שלי ! תודה,תודה,על העידוד,אכן מירי ורונית הן סיפור נפלא !!!!! להשתמע,שלגיה

למעלה