חזרה למגרש?

mili288

New member
פריקה..שנים שעזבתי את המגרש משחקים הזה
לא יודעת למה ואיך אבל מצד אחד הרגשתי הקלה
מצד שני זה תמיד היה נוכח ותמיד הייתה זיקה … אבל וואלה הצלחתי לשמור ואז זה היכה בי שוב.. אבל ממש ממש חזק!!!! כן זה גם היכה בי דווקא בתקופה הכי קשה שלי וכניראה משם מגיעה החולשה…
אני מתאהבת בו! אני לא אוכלת לא ישנה טוב
לא מתפקדת… רק הוא בראש שלי!!
הוא? אין לי מושג נשוי או לא.. אנחנו נפגשים יום יום כל אחד עם הבעיה שלו( משתדלת לא לחשוף יתר על המידה ) אבל המבטים.. המתח… השיחות הקטנות במסדרון
אני יןדעת לזהות את הוויב…
שבועות עושה חזרות איך אני פותחת את זה ושמה על השולחן.. ונעצרת!! לא רציתי להיות שוב שם אבל את מי מעניין מה אני רוצה😞

doriangray011

Well-known member
מצד שני זה תמיד היה נוכח ותמיד הייתה זיקה … אבל וואלה הצלחתי לשמור ואז זה היכה בי שוב.. אבל ממש ממש חזק!!!! כן זה גם היכה בי דווקא בתקופה הכי קשה שלי וכניראה משם מגיעה החולשה…
הוא? אין לי מושג נשוי או לא.. אנחנו נפגשים יום יום כל אחד עם הבעיה שלו( משתדלת לא לחשוף יתר על המידה ) אבל המבטים.. המתח… השיחות הקטנות במסדרון
שבועות עושה חזרות איך אני פותחת את זה ושמה על השולחן.. ונעצרת!! לא רציתי להיות שוב שם אבל את מי מעניין מה אני רוצה😞
קוראים לזה אהבה. מחלה קשה שיש לה רק תרופה אחת-מיטה. אבל התרופה ממכרת. יעבור. אין אהבה לנצח. אפילו לא בסרטים.
שאלה: לא הופעת כאן בעבר תחת הכינוי ״מירי 28״?

יעיש התימני

Well-known member
קוראים לזה אהבה. מחלה קשה שיש לה רק תרופה אחת-מיטה. אבל התרופה ממכרת. יעבור. אין אהבה לנצח. אפילו לא בסרטים.
דוריאן, כרגיל חולק עליך
התרופה להתאהבות איננה מיטה, אלא אם כן בעקבות המיטה ההתאהבות נגמרת. [אצלי זה קרה יותר מפעם. כשהוא מוריד את בגדיו, ההתנהגות שלו במיטה, ריח הגוף, הרגלי הגיינה... זהו נגמר. לפעמים אני גם יכול להפסיק באמצע המעשה, לקום וללכת.]
אני חושב שכדאי לשמר התאהבות כאנרגיה מפעילה, מעצבת מעניקת משמעות לחיים.
צא וראה כמה סונטות כתבה לאה גולדברג בעקבות ההתאהבות שלה בסטודנט שלה, שמעולם לא מומשה כמובן. [מחלוני וגם מחלונך היא המפורסמת מהסדרה - אהבתה של תרזה די מון. ]

mili288

New member
דוריאן, כרגיל חולק עליך
התרופה להתאהבות איננה מיטה, אלא אם כן בעקבות המיטה ההתאהבות נגמרת. [אצלי זה קרה יותר מפעם. כשהוא מוריד את בגדיו, ההתנהגות שלו במיטה, ריח הגוף, הרגלי הגיינה... זהו נגמר. לפעמים אני גם יכול להפסיק באמצע המעשה, לקום וללכת.]
צא וראה כמה סונטות כתבה לאה גולדברג בעקבות ההתאהבות שלה בסטודנט שלה, שמעולם לא מומשה כמובן. [מחלוני וגם מחלונך היא המפורסמת מהסדרה - אהבתה של תרזה די מון. ]
המיטה יכולה לחסל הכל

doriangray011

Well-known member
דוריאן, כרגיל חולק עליך
צר לי. זה לא אותו מקרה. אתה מדבר על אהבה בין גברים. אהבה שמעצם טבעה הפיזי כרוכה בנושאי הגיינה ונקיון.

הכותבת מדברת על אהבה בין גבר לאשה ואולי זו רק תשוקה וכבר ציינתי פעם הגדרה הולמת. אהבה היא תשוקה עם פחד נטישה.
דומה שזה מתאים יותר. והתשוקה לפחות מצידה חזקה ועיוורת.

mili288

New member
צר לי. זה לא אותו מקרה. אתה מדבר על אהבה בין גברים. אהבה שמעצם טבעה הפיזי כרוכה בנושאי הגיינה ונקיון.

הכותבת מדברת על אהבה בין גבר לאשה ואולי זו רק תשוקה וכבר ציינתי פעם הגדרה הולמת. אהבה היא תשוקה עם פחד נטישה.
האמיני לי היא לא עיוורת.. אני יודעת לאן אני נכנסת ואני גם יודעת איך אני עלולה לצאת משם..my eyes are wide open

יעיש התימני

Well-known member

שוב חולק עליך
מה ענין שמיטה גבר/אשה בקשר להתאהבות או לאהבה?
מיטה היא סמל למימוש גופני של האהבה. אהבה רוחנית, נפשית ללא המימד הגופני זה משהו אחר לגמרי.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מיטה לא התרופה גם אחרי מריבה קשה כי אחרי הסקס חוזר התסכול שהיה לפני. מיטה יכולה לעשות הרבה נזק לטעמי .

נערך לאחרונה ב:

יעיש התימני

Well-known member
לפני הכל חיבוק אבהי מכיל ומחזק ממני.
אין לי תשובה או עצה.
מקווה שהבחירה שלך הכי מתאימה לך.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
היי welcome 🙏
ראשית,את נשואה אני מבינה,,והוא???
ילדים?
לא אוכלת/מתפקדת???נשמעת כמו בת 17 soory,ומה קורה אצלך בבית?? הלאה,,,את כנראה מתאהבת בו,נמשכת ועוד,פרפרים בבטן אבל לטעמי סקס יכול לעשות נזק וכן-התשוקה לגבר הזה מטריפה אבל את צריכה לחשוב טוב לפני,,,קשה לי לענות לך "מסודר " כי חסרים פרטים, וגם אם תחליטי/ו על מיטה-קחי הכול בערבון מוגבל.

mili288

New member
היי welcome 🙏
ראשית,את נשואה אני מבינה,,והוא???
ילדים?
לא אוכלת/מתפקדת???נשמעת כמו בת 17 soory,ומה קורה אצלך בבית?? הלאה,,,את כנראה מתאהבת בו,נמשכת ועוד,פרפרים בבטן אבל לטעמי סקס יכול לעשות נזק וכן-התשוקה לגבר הזה מטריפה אבל את צריכה לחשוב טוב לפני,,,קשה לי לענות לך "מסודר " כי חסרים פרטים, וגם אם תחליטי/ו על מיטה-קחי הכול בערבון מוגבל.
אני נשואה
הוא? אין לי מןשג נראה שלא אבל .. אין לי מןשג
כן זה לגמרי מנהל אותי ואני יודעת שאני מתאהבת בו..
אצלי בבית הכל סבבה שגרע משעמם ילדים גדולים.. בעל אוהב אבל משעמם.. אני לא בטוחה שהייתי במקום הזה אם לא הייתי במצב נפשי אישי רע..זה בשליטה אבל מנהל אותי יום יום שעה שעה
אני לא חדשה במגרש הזה ויודעת להתנהל
אבל חשבתי שאצליח לברוח מזה.. מסתבר שלא
מיטה? אני אפילו לא שם… קודם שהמצית תדלק

אישון34

Well-known member
המשחק משוחק.

יש חוסר והוא דורש מילוי. השאלה היא כמובן כמה לכבוש את עצמך וכמה לנצח את עצמך ומצד שני כמה לתת לעצמך ומה יהיהיו המחירים ומתי.

אישוניאיש.
בהצלחה במסע.

mili288

New member
אכן מרגיש כמו אהבה… מצחיק אותי שבגילי אני מתאהבת כמו נערה בגיל 17
מיטה? שם יתחילו כל הצרות שברחתי מהם שנים אבל
אני גם ריאלית שאין מנוס אם יש היענות
לשאלתך.. לא
הייתי בעבר פה בשם אחר
שאפילו אני לא זוכרת

doriangray011

Well-known member
לשאלתך.. לא
הייתי בעבר פה בשם אחר
שאפילו אני לא
בגילך? נשמעת כמו נערה. 😉

יעיש התימני

Well-known member
לשאלתך.. לא
הייתי בעבר פה בשם אחר
שאפילו אני לא זוכרת
הכי מעליב אותי, כגבר בתחילת העשור השמיני לחייו, שכשאני מתאהב זה באמת כמו בחור בן 17 בגבר. מחפש דמות גברית-חזקה, עם בטחון עצמי, כזו שיכולה להגן עליי מכל הפחדים שלי.
זו אחת הסיבות שמעולם לא הצלחתי ליצור מערכות יחסים ארוכות טווח או משמעותיות עם גברים. מעטים ביניהם היו מוכנים, בגילם אז, להיות "דמוי אל, מגן, אב"].

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
הכי מעליב אותי, כגבר בתחילת העשור השמיני לחייו, שכשאני מתאהב זה באמת כמו בחור בן 17 בגבר. מחפש דמות גברית-חזקה, עם בטחון עצמי, כזו שיכולה להגן עליי מכל הפחדים שלי.
זו אחת הסיבות שמעולם לא הצלחתי ליצור מערכות יחסים ארוכות טווח או משמעותיות עם גברים. מעטים ביניהם היו מוכנים, בגילם אז, להיות "דמוי אל, מגן, אב"].
זה בדיוק מה שאני חיפשתי והיה לי חשוב.😃

mili288

New member
נשים מותנות מעצם החינוך במערב לחפש דמות חזקה ותומכת. נדיר שזה לא כך.
ביתי הגדולה שהתחתנה לא מזמן מצאה דמות שדומה לי. וכך היה עם בני זוגה הקודמים. במודע או לא.
לא זה ממש לא מה שאני חיפשתי או מחפשת.. מעולם לא יצאתי עם מישהו שדומה לאבי בשום קונסטלציה

doriangray011

Well-known member
לא זה ממש לא מה שאני חיפשתי או מחפשת.. מעולם לא יצאתי עם מישהו שדומה לאבי בשום קונסטלציה
אם אסכם את הנתונים שנאספו כאן עד עתה.
את. אשה נשואה עם ילדים גדולים/בוגרים. סביב גיל 50 בבית הכל שגרה וכאמור שגרע. בעבר היה לך כנראה רומן או יותר אך חשבת שיצאת מהעולם הזה. הבעל חסר מעוף ונתקלת בגבר ששבה את ליבך ואת לא יודעת כלום עליו.
לעניות דעתי. את פשוט אולי בתת ההכרה מחפשת את הפיצוץ שיוציא אותך מהמקום הרע שבו את נמצאת.
על כן. אני לא שולל רומן. להיפך מפגשי סוד שכאלו עם גבר זר. נמצא בתקרת הפנטזיות של כל רומן רומנטי ומי מאיתנו לא חולם בסתר על רומן מהסרטים.
הבעיה היחידה שאחרי מפגש או שניים הבלון יתפוצץ וההילה המסתורית תעלם ותישארי עם כלום.
לכי על זה בעיניים פקוחות עם ידיעה ברורה שהבלון הגדול הזה יכול להעלם בנעיצת סיכה.
על זה

למעלה