חזרה לעבודה

AbuGil

New member
חזרה לעבודה

שלום לכולם!
אנחנו חדשים בפורום, אבל נעזרנו בו כבר מספר פעמים.
גיל, הקלאבר שלנו, בן שלושה וחצי חודשים, מטופל במרפאה בדנה אצל ויינטרוב/חמו, ואנחנו בשלב הנעליים-כל-היום (משתמשים בנעליים מMD Orthopaedics בהמלצת חמו).
האנה, אשתי ואמו, חושבת על חזרה לעבודה בקרוב. להתלבטות הרגילה בין מטפלת/מעון/משפחתון נוספת שאלת הטיפול ברגליים.
מה עושים? מדריכים את המטפלת בבית או במעון/משפחתון איך ומתי לשים ולהוריד את הנעליים?
מהניסיון שלכם, האם יש עדיפות לאחת משלושת האפשרויות בגלל הקלאב-פוט? האם זה גרם לכם לדחות את החזרה לעבודה?
נשמח מאוד לעצות ותובנות בנושא.
תודה רבה,
האנה ואייל

Yifatule

New member
היי

אני חזרתי מיד בתום חופשת הלידה לעבודה כשניב נולדה.
הכנסנו אותה למשפחתון עם עוד 4 ילדים.
הדרכנו לא להוריד את הנעלים, הסברנו את המשמעות של ההורדה וכמה קריטי שהנעלים יהיו על הרגלים.
כן הדרכנו איך מורידים ואיך נועלים בחזרה למקרה שיהיה צורך.
לא נתקלנו בבעיות מיוחדות.

פרלמנים

New member
מקשרת אתכם לדיונים בנושא

ישנים, אבל רלבנטיים...

מערכות חינוכיות עם הנעליים

בהצלחה
ג'סיקה

תחיצ

New member
אם אני כבר כאן...

אציג את הצד הכי קיצוני,
כשחזרתי מחופשת הלידה אחרי לידתו של מלאכי (קלאבר ותיק, כיום בן שבע וחצי), שמתי אותו במעון ציבורי.
על כל המשתמע מכך. היו שם מטפלות מסורות שקבלנו הסבר על כך שאין להוריד את הנעליים בשום מצב. לא ניסיתי להסביר להן איך להוריד ולהחזיר - היה נראה לי שזה יתן להן פתח להתעסק עם זה....
בסך הכל - אף פעם הם לא הורידו לו, אולי פעם אחת, שממש היה צריך לרחוץ אותו, ואז הוא נשאר שעה או שעתיים בלי הנעליים עד שלקחתי אותו הביתה.
יש עוד שיקולים על מעון ציבורי / משפחתון / מטפלת וכו'.
אני חושבת, שאם זה מקום שאתם סומכים עליו, שאלת הק"פ היא שאלה קטנה ומשנית.

שיהיה הרבה נחת ובריאות, תחיה

goldyle

New member
היי לך

אנחנו גם מטופלים אצל ויינטרוב!
אני חזרתי לעבודה אחרי כמעט חצי שנה, לא בגלל הקלאב פוט, בגלל שהיה נראה לי כזה גור קטנטן ורציתי להשאר איתו עוד קצת

את הבן שלי הכנסנו לגן מקסים, עם עוד 18 קטנטנים ו 4 מטפלות מדהימות,
ביום הראשון הגעתי איתו והיה שקט אז הראתי להן איך מורידים ושמים ליתר ביטחון- הדגשתי את החשיבות בנעילת הנעלים כל היום והדרכתי אותן לא לגעת אלא אם אין ברירה
אחרי כמה חודשים היה צריך להוריד את הנעלים ל 4 שעות ביום ומאז אחת המטפלות למדה איך לנעול לו את הנעלים והן מאוד מקפידת על הזמנים (עכשיו יש כבר שתיים שיודעות)

מבחינתי הנעלים היו שיקול מישני- היתה לי הרגשה שמי שתטפל בו תלמד איך לנעול את הנעלים (לא מדובר פה על דוקטורט
)

שיהיה לכם בהצלחה!

למעלה