חזרה לעתיד ../images/Emo13.gif
טיילתי קצת בצפון, למרות שגם שם חם, יבש יותר. חבל שהייתי צריך לחזור כבר היום (מוצ"ש). ביום רביעי בערב הלכתי לרקוד במחניים. כמדומני שהפעם האחרונה בה רקדתי שם היתה לפני כ- 15 או 20 שנה. "בעל הסנדלים" עדיין מרקיד. הסתכלתי על שערו שהכסיף, והחלטתי שמוטב כי לא אסתכל בראי
היו די הרבה אנשים, והיתה אוירה טובה. למרות שכמו לפני שנים, עדיין זועק "בעל הסנדלים" - לתת ידיים ... עדיין נותן ציונים לרוקדים ... אני אישית איני אוהב את זה, אבל יש האוהבים ... יש לציין כי רמת ה"ווליום" היתה בדיוק כמו שצריך. היה נעים לרקוד ולא יצאתי עם כאבי אזניים. דבר שאי אפשר לומר על רוב המרקידים בארץ, ביחוד אלו שפופולריים אצל הצעירים, שאינם מבינים שהמרקיד משאיר אותם נכי-שמיעה ... התחיל עם ריקודי מעגל חדשים, את רובם איני מכיר, ואז ... אולי בשבילי ואולי לקראת כרמיאל, התחילו ריקודים ישנים נושנים, אותם רקדתי. אני אוהב ריקודי זוגות, חבל שהם התחילו מאוחר מידי (לטעמי), כבר הייתי עייף. אבל מצאתי בת זוג נחמדה שרקדה נהדר. בקיצור - היה כייף ... למחרת רציתי ללכת למשגב. אבל, נרדמתי ... עד הבוקר ... חבל, אולי בפעם הבאה. וחשבתי על עוד משהו, עד כמה הארץ קטנה, כולם מכירים את כולם, לא עברו מספר דקות מהופעתי, וניגש אלי אחד הרוקדים שזכר אותי מאיזה קורס בצה"ל, נגשה רוקדת ששאלה מה שלום משפחתי ... כבר אי אפשר לטייל "אינקוגניטו"
טיילתי קצת בצפון, למרות שגם שם חם, יבש יותר. חבל שהייתי צריך לחזור כבר היום (מוצ"ש). ביום רביעי בערב הלכתי לרקוד במחניים. כמדומני שהפעם האחרונה בה רקדתי שם היתה לפני כ- 15 או 20 שנה. "בעל הסנדלים" עדיין מרקיד. הסתכלתי על שערו שהכסיף, והחלטתי שמוטב כי לא אסתכל בראי