חזרה לפליטות...

gali melenboim

New member
חזרה לפליטות...

שלום דר' וסרמן, מה שלומך? אחרי כשבועיים של הזנה באמצעות אנפמיל AR, בהם מיכל באמת פלטה הרבה פחות מקודם, היא חזרה לפלוט כמו לפני הטיפול באנפמיל. שוב מתעוררת מהשינה עם "צרבת" שעולה לה, אינה רגועה אחרי האוכל והכל חוזר חלילה. מה ניתן לעשות? בנוסף, אציין כי במהלך השבועיים האלו, מיכל אכלה 120 גרם (על 120 גרם מים - יש בערך 130 גרם אוכל באנפמיל והיא היתה משאירה קצת בבקבוק) וביומיים האחרונים היא לא משאירה ולהיפך, בוכה כשנגמר כאילו לא מספיק לה. כשניסיתי להגדיל קצת את הכמות - היא מסיימת אבל פולטת כמויות אדירות... מה לעשות???

פליטות

להמנע מהאכלת יתר לא לתת תוספת מים או תה בעיקר אם השתן בכמות יפה לפנות לרופא הילדים- לשוחח על אופציות תרופתיות בינתיים להרים את מראשות המיטה ונין קצת להסמיך את האנפמיל אי אר בהצלחה

gali melenboim

New member
האכלת יתר

דר' וסרמן, ראשית תודה רבה על התגובה המהירה כל כך. שנית, אני באמת חושבת שאני מאכילה יותר מידי (היא בוכה בסוף כל ארוחה ופולטת המון) אני אנסה לתת לה מרווחי זמן גדולים יותר בין הארוחות (לפחות 3.5-4 שעות). (ככל הנראה היא בוכה לפני זה מדברים אחרים....) בנוסף, הייתי אצל רופאת הילדים שאמרה את אותו דבר שאתה אמרת, פחות או יותר. רציתי לדעת מה הכוונה להסמיך את האנפמיל? לשים יותר כפיות מדידה על אותה כמות מים? או להוסיף משהו אחר? אולי פשוט לחכות כמה ימים ולראות שאני לא מאכילה יותר מידי לפני שאני מעבה עוד יותר את המזון? בכל מקרה יש לנו תור אצלך באמצע יולי, מקווה שהכל יהיה טוב עד אז ונגיע רק לביקורת... תודה!

סדר הפעולות

להמנע מהאכלת היתר אם אין שיפור- כפית רגילה של דייסת אורז או קורנפלור יכולה לשפר מעט את המצב להתראות

gali melenboim

New member
מקפיצה שאלה נוספת...

שוב, תודה על הזריזות. אני מכינה לה 150CC אנפמיל (כמובן שיוצא כמעט 170CC)ועל זה מוספיה כפית מדידה של 30CC - קורנפלור. הפליטות לא נעלמו לגמרי אבל השתפרו שוב. אבל, יש לי תחושה שכל כמה שבועות, הקיבה שלה כאילו מתרגלת למזון הסמיך והיא חוזרת לפלוט ללא היכר, האם זה יתכן? האם כמות הקורנפלור לא תגרום לעליה דרסטית במשקל והאם זה מפריע? שאלה אחרונה - האם כדאי להגדיל את הפטמה של הבקבוק לשלב 2, כך שהאוכל הסמיך יצא יותר בקלות? (או שייגרום לפליטות מוגדלות?) שוב, תודה רבה ותהנה בכנס!

gali melenboim

New member
מקפיצה שאלה נוספת...

שוב, תודה על הזריזות. אני מכינה לה 150CC אנפמיל (כמובן שיוצא כמעט 170CC)ועל זה מוספיה כפית מדידה של 30CC - קורנפלור. הפליטות לא נעלמו לגמרי אבל השתפרו שוב. אבל, יש לי תחושה שכל כמה שבועות, הקיבה שלה כאילו מתרגלת למזון הסמיך והיא חוזרת לפלוט ללא היכר, האם זה יתכן? האם כמות הקורנפלור לא תגרום לעליה דרסטית במשקל והאם זה מפריע? שאלה אחרונה - האם כדאי להגדיל את הפטמה של הבקבוק לשלב 2, כך שהאוכל הסמיך יצא יותר בקלות? (או שייגרום לפליטות מוגדלות?) שוב, תודה רבה ותהנה בכנס!

למעלה