חזרה לשגרה ברכות לכל האמהות
H Happy Goth New member 3/9/17 #4 נהדרת שכמותך הקולר בצבע בורדו נכון? חשבת פעם לנסות גם צבעים קרים? ילך יפה מאד עם הכתם שלך בטוסיק   וגם אמא שלך נהדרת, הכי מעודכנת ומגניבה עם הג'ינס הזה והמיולס, רק תגידי לה את (כי ממני בטח כבר נמאס לה לשמוע) שתכניס את החולצה בפנים
נהדרת שכמותך הקולר בצבע בורדו נכון? חשבת פעם לנסות גם צבעים קרים? ילך יפה מאד עם הכתם שלך בטוסיק   וגם אמא שלך נהדרת, הכי מעודכנת ומגניבה עם הג'ינס הזה והמיולס, רק תגידי לה את (כי ממני בטח כבר נמאס לה לשמוע) שתכניס את החולצה בפנים
S shmickey New member 3/9/17 #5 אי אפשר להכניס את החולצה, היא והג'ינס נגמרים כמעט באותו הנקודה   *והקולר אדום
S shmickey New member 3/9/17 #6 זה לא נקרא חרושה.. אין לך אותה מספיק זמן בשביל שהיא תכנס לקטגוריה הזו זה יופי יופי, מתה על כל הגולד הזה! המני פדי מוששש, עשית לבד?   אני מקווה שאת אכן שומרת על הנקיון  
זה לא נקרא חרושה.. אין לך אותה מספיק זמן בשביל שהיא תכנס לקטגוריה הזו זה יופי יופי, מתה על כל הגולד הזה! המני פדי מוששש, עשית לבד?   אני מקווה שאת אכן שומרת על הנקיון  
H Happy Goth New member 3/9/17 #8 נראה לך אני?? בשישי הלכתי ללקה וסוף סוף מימשתי את המתנת יומולדת שקיבלתי מההורים לפני איזה שנתיים