חזרה לשוק

a wild rose

New member
חזרה לשוק

שלום רב לחברות ולחברים.

מוזר לי לחזור לכתוב כאן, כשהייתי חברה קבועה בפורום הייתי ללא זוגיות, ולאחרונה חזרתי לסטטוס הזה אחרי "הפסקה" של קצת יותר מ-3 חודשים. נשמע קצר, וזה באמת היה קצר, אבל גם מאוד חזק.

הקשר הסתיים מהצד שלו - לא ניכנס לפרטים המלאים, אבל בגדול הוא שיתף אותי שחסר לו משהו - לדבריו למרות החיבור החזק והעניין, חסר משהו ב"משיכת הלב", הוא לא מרגיש שזה מספיק חזק והוא לא רוצה למשוך את הקשר סתם. היה לי מאוד קשה עם זה, האמת שעדיין קשה לי, ואני כרגע בשלבי התאוששות.

בעקבות הפרידה עלו לי כמה תהיות, אני משתדלת לא להקשות על עצמי ולגלות הבנה לכך שייקח לי זמן להתאושש ולחזור "לשוק", כשבהתחשב בגילי (36) פשוט זה לא יהיה ובכללי עם כמה שאני לא לחוצה ולא מלחיצה (למי שעלו תהיות לגבי זה), זה קשה לחשוב על זה - ובכללי אני תוהה איך אני אצליח לצאת עם מישהו אחר ולפתח מערכת יחסים עם מישהו אחר. אולי בגלל שזה כל כך טרי והוא עדיין בלב שלי, זה קשה לחשוב על בחורים אחרים, אבל אשמח אם בעלות הניסיון פה ישתפו - איך הצלחתן להיכנס לקשר חדש ולפתח רגשות אחרי שברון? זה משהו שבהכרח לוקח הרבה זמן?

עצות בכללי להתגברות יסייעו מאוד. אני בעיקר בשלב של לנסות לשכנע אותי שאין סיכוי לקאמבק, וזה כשבעברי יש קשר שהסתיים ביוזמתו והוא ניסה אחר כך מאוד לשכנע אותי לחזור אליו, אמר שהבין ש"שחרר משהו טוב", וזה לא הלך לא. אני כבר לא מנסה לשכנע את עצמי שזה יקרה.

TotalCommnader

New member
איך הצלחתם להיכנס לקשר חדש? בדיוק כמו עד עכשיו. מתאבלים, מתג

עגעים, לא רואים אפשרות למישהו אחר.

ואז קצת פחות מתגעגעים. ופחות. רק הזמן יעשה את שלו

למעלה