חזרה לשורשים- שאלה

dov12

New member
חזרה לשורשים- שאלה

יש לי שאלה? שבטוח אני גם חלקכם עבר את השאלה הזאת. לאחרונה נודע לי הכתובת המדויקת של הבית שגרה אימי ז"ל עד הכנסתם לגטו .ב- בבודפשט שאלתי איך יראה לאנשים הגרים בבית הזה . שאני רוצה לבקר בו יחד עם משפחתי. האם הם יחשבו שבאתי לקחת חזרה את הבית ?. אנא עזרו לי לסדר את האירוע שעלול להפוך לדרמה משני הכיוונים. ואת זה בעצם לא הינו רוצים . כי חשוב לי לשאול שאלות על משפחת אימי ז"ל שמרביתם נרצחו בתקופת הבלהות של השלטון הנאצי. מהאנשים המבוגרים שם תודה

vera2

New member
לדוב שלום.

זאת שאלה שמעסיקה הרבה אנשים ופעם אפילו היה דיון על הנושא הזה בפורומינו.לפי דעתי אתם צריכים ללכת בשעות לפנות ערב כאשר רוב בני המשפחה בבית השאלה אם מישהוא מכם מדבר הונגרית אז זה הרבה יותר קל ובאופן הטבעי ביותר לספר שהמשפחה גרה כאן בעבר להגיד את התקופה להגיד מראש שאתם מתכונים רקלבקר אפשר לבוא עם זר פרחים או בונבונירה זה מיד יעשה את העבודה וכמובן לא להסתובב בבית כמו בעלי בית. אנחנו התנסינו בזה בפולין בעיר הולדתו של בעלי והביקור עבר מאוד בלבביות. נסיעה טובה ובהצלחה.

dov12

New member
וורה - תודה

על פרחים וכדומה לא חשבתי. ואודה כי זה רעיון מצוין להמיס לבבות כל שאר הדברים מקובל עלי . ההונגרית שבפי היא די חלשה המון שנים לא יצא לי לדבר (אין לי עם מי) וחבל. להבין אני מבין (במידה ולא ידברו מהר) במידה שמישהו יכול להוסיף - אשמח או להפנות אותי להיסטוריה של הפורום. קוסונום - סרווס

למעלה