חזרה לשיגרה

dj_big_s

New member
חזרה לשיגרה

אני לא רוצה לבלבל אותכם ואותי אבל אני שוב עצוב ורגשני והפעם לא בגלל אותה האחת אני לא יודע בעצם למה זה ככה אבל העובדה היא שזה כך ואני שוב מרגיש מדוכדך אולי בגלל שלא יצאתי מהבית כבר כמה זמן או שאולי איבדתי בעצמי עיניין אני לא אוהב את הרגש הזה או אולי אני כן הרי הוא מופיע הרבה אולי אני נהנה להיות מתבכיין אני מלא ברחמים עצמיים חושב על עצמי ולא על אחרים אני מרגיש אנוכי אבל בכלל לא אכפת אלי אני סתם מנייאק אנתיפט אני שונא להיות ככה אבל אוהב לשנוא אני מגעיל את עצמי עם הרגש שבתוכי כלוא לא רוצה להרגיש ככה אבל לא שולט בזה לא מנסה להיות הגיוני מעדיף להיות מסטול כזה לא רוצה לדבר עם אף אחד רק עם עצמי בסוף עוד יישלחו אותי לטיפול נפשי אין לי עם מי לדבר על זה אז שופך הכל לפניכם קובר בתוכי סודות עבר מאיים להתפוצץ על כולכם אני כמו פצצה מתקתקת שעוד רגע תתפוצץ ואז אני אשתגע אטריף את עצמי אטמותת מרגיש לבד אבל יודע שדואגים לי מדבר עם אף אחד מרגיש כאילו נוהגים בי תצילו אותי מעצמי בבקשה נפשי מתעללת בי כל כך רעה ורק אני אשם במצב אני שמרגיש שלעולם לא אוהב. B-(

:-(

אם זקוק אתה לאוזן קשבת וליד תומכת אוכל לנסות אם תרגיש צורך - תרגיש חופשי לפנות לאי מייל שלי אשמח לשוחח איתך - ולנסות להפיג את העננים יחדיו ענבל

מיקי !!! מה יהיה ???

אתה מנסה את סבלנותי ??? ההיכרות בינינו לא תופסת כאן מקום... אז ``קצץ מהאף`` שלך !!! ומהר !!!

למעלה