חזרה קלה של קלאב פוט

ronitcf

New member
חזרה קלה של קלאב פוט

לא כתבתי כאן המון זמן ועכשיו עם ההתפתחויות החדשות רציתי לעדכן. יש לי ילד בן שלוש וחצי שנולד עם קלאב פוט ברגל ימין וטופל בשיטת פונסטי בתל השומר. בגיל שלוש 3 רופאים אישרו לנו להוריד את הנעלים לגמרי (הוא נעל דניס בראון בלילה).אמרו לי להגיע לביקורת פעם בחצי שנה אך משהו בפנים לא היה לי שלם עם ההחלטה והתעקשתי ללכת לביקורת פעם ב 3 חודשים + חוות דעת שניה.לפני חודש נאמר לנו שיש נסיגה קלה.כעסתי,בכיתי והחלטתי ללכת לד"ר פנסקי בהדסה.הוא הרגיע אותי בזה שהצלחנו לתפוס את הנסיגה כשהיא ממש רק בניצנים (מזל שהתעקשתי ללכת לביקורות ), היה ממש סובלני ובדק את הקטן במשך כמעט 40 דקות.ענה על כל השאלות וביקש להחזיר את הנעליים בלילה עד גיל חמש.כמובן שאחרי חצי שנה בלי הנעליים הילד כבר לא זכר מה זה והתהליך הולך מאוד קשה.ד"ר פנסקי הציע להרכיב סנדלים רגילות על המוט של דניס בראון אך אני לא מצליחה למצוא מכון אורטופדי\ סנדלר שמוכן לעשות לנו את זה.האם מישהו מכיר באזור פ"ת?

sigis8

New member
אומנם אני במקור מפ"ת אבל לא מכירה שם סנדלר

שיסכים לעשות זאת. כן מכירה את אייזלר אורטפדיה בירושלים שעשו זאת בעבורינו ללא כל בעיה לפני מספר שנים.

ronitcf

New member
מצאתי!

מצאתי - כל מי שיצטרך - בפ"ת עושים את זה בחנות אורטופדיה מוסקוביץ (ברחוב מונטיפיורי)

פרלמנים

New member
בהצלחה, כל הכבוד

אשמח אם תוכלי לעדכן יותר לעומק מה ראית שגרם לך לחשוש? האם פנסקי סבור שתצליחו לתקן בלי ניתוח? ג'סיקה

ronitcf

New member
ד"ר פנסקי היה די אופטימי

ד"ר פנסקי היה די אופטימי אך הולך לנו מאוד קשה עם החזרה לנעליים בלילה. הוא ממש מתנגד ובלילה מתעורר כל חצי שעה בערך עם בכי שכואב לו הוא רוצה להוריד את הנעליים :(

נועה277

New member
אשמח גם לשמוע לגבי החשד לנסיגה

עד עכשיו אני מתקשה להבין למה בדיוק צריך לשים לב, למרות שאני מודעת היטב לכפות הרגליים של הבן שלי ולשינויים (כשיש) בהן. תודה!

ronitcf

New member
חזרה של קלאב פוט

אצל בני יש קלאב פוט ברגל ימין אז שמנו לב שהוא התחיל להכניס את הרגל טיפה פנימה כשהוא הולך אבל מה שממש נתן לנו אינדיקציה טובה היה שינוי בזוית כשמותחים את הרגל (כל לילה אחרי המקלחת עשינו לו מתיחות )

נועה277

New member
תודה, כלומר -

מתחתם את כף הרגל ל'פלקס' וראיתם שאתם מצליחים למתוח פחות?

ronitcf

New member
בדיוק

ראנו שהרגל לא מגיעה לזוית שהיתה מגיעה לפני

למעלה