חזרה רשמית...

חזרה רשמית...

אחרי 10 ימים, שלוש התקנות ו 950 שקל חוזר המלאך. הזמן שהתפנה התמלא בשאלות שדורשות פיתרון. למשל... האם הגשמת פנטזיות וחוסר בפוקוס מונעים או מסיחים את הדעת בחיפוש אחר הדבר האמיתי...? (אהבה, לא?) או לחילופין, אם יודעים את הבעיה, ויודעים את הפתרון, למה זה לא מצליח ? זה תלוי בתקופה? בקריירה? אני מייחס את זה לחולשות אנושיות בעיקר, לפחד (שהינו די חסר בסיס כשנותנים לרציונליות לדבר), כשמסתכלים על הדברים השליליים ומתעלמים מהחיוביים. בכל מקרה, גמר חתימה טובה (קצת באיחור אבל המחשב אשם) וסוכות שמח המלאך "שאוהב ונהנה להישאר אנונימי ככל האפשר"

המחשב המחשב...

שנה טובה מלאך ולכולם. גם אני הייתי בגלות האינטרנט בגלל המחשב(וגם העבודה). עלה לי קצת פחות(כסף אבל עלה לי בבריאות),לקח לי קצת יותר(זמן) ןלכן לא נשאר לי זמן לשאלות קיומיות. שנה טובה שוב

לא הזכרתי כלום לגבי הבריאות...

כמו כל התמכרות, גם הגמילה מהאינטרנט הייתה קשה... והלוואי ועודף אינטרנט היה עוצר שאלות קיומיות...:)

אש אש

New member
ואווווווו זה אדגר שחזר אלינו../images/Emo24.gif

כמה התגעגענו כמה כייף לדעת שלא שכחת אותי
תודה

Annutzka

New member
על פנטזיות ועל הדבר האמיתי

שלום מלאך תלוש, השאלות שהעלית העסיקו אותי במשך הרבה זמן - האם ללכת ולהגשים פנטזיות מעכב אותי בדרך למצוא את אהבת האמת שלי? או אולי בינתיים, עד שיבוא האביר על הסוס הלבן, במקום לחכות לו במבצר, סורגת, אצא גם אני לכמה הרפתקאות משלי. ובכלל, אולי האביר על הסוס הלבן, או לחילופין הדבר האמיתי, גם הוא פנטזיה? והאמת, שניסיתי גם לצאת להרפתקאות וגם לסרוג
(אבל לא בו-זמנית...) ומה שהבנתי זה שהכל הוא הדבר האמיתי. ובו זמנית שום דבר לא אמיתי. השאלה, אני חושבת, זה מה מפעיל אותנו - האם באמת אנחנו רוצים אהבה וזוגיות, או שזה מה שנתפס כדבר שיביא לנו אושר? האם אנחנו מאמינים שהרפתקאות הם שיביאו לנו את הטעם לחיים, את ההתרגשות והאדרלנין? האם אחד יותר "בריא" מהשני? לא בטוח. יכולה להיות אהבה "חולה" והרפתקאה "בריאה". אני חושבת שמה שחשוב זה שנראה שהכל זה בתפיסה שלנו, ונעיז לראות מה באמת, אבל באמת אנחנו רוצים (שזה בדרך כלל מה שאנחנו עושים ולא מה שאנחנו מדברים...) ונחייה את זה בגלוי, עד שזה יפסיק לשרת אותנו יותר. ונפסיק להלקות את עצמנו בתהליך.

תשובה מצויינת

המלאך חי חיים טוטאליים...כשבא לו משהוא הוא הולך על זה לפעמים טוב לפעמים לא תהליך הקבלה הוא החשוב. טוב לנסות וצריך ללמוד יותר חשוב להבין מה עומד מאחורי זה התהליך חשוב יותר מהתוצאה סתם אוסף של משפטים...כל אחד יכול להיות נכון כשלעצמו בכוונה לא קראתי את הפרטים שלך...לא רוצה לדעת גיל, עניין וכו'... שאלה לי אליך...את מיישמת את מה שכתבת? אני לא כתבתי כלום על הלקאה עצמית...

Annutzka

New member
אתה שואל אם זה תיאורטי או מהחיים

אז זה מהחיים. לא כתבת במפורש על הלקאה עצמית, ואולי זה מה שאני הבנתי בין השורות. אבל כששואלים "אם יודעים את הבעיה ואם יודעים את הפתרון, למה זה לא מצליח?" - עומדות מאחוריו ההנחות: 1. שיש לי בעייה. 2. שאני לא מצליח ליישם את הפתרון. וזה, לעניות דעתי, הלקאה עצמית.

לא...

ביצוע הפנטזיות לא היווה מעולם בעיה... הבעיה היא ההתנגשות בין עולם הפנטזיות ובין העולם שנתפש כ"טוב יותר", עולם הזוגיות אולי צריך לנסות לשנות תפישה...

Annutzka

New member
כן...

את זה הבנתי. ולזה התכוונתי בהלקאה עצמית. אני מאחלת לך שלא יהיה מאבק. ואז יהיה שקט.

התשובה די ברורה....

יש זמנים שהשחרור יפה להם... יש זמנים שהמובן גלוי על הנסתר יש זמנים שהפוקוס הנכון הוא הדומיננטי ואין תשובה אחת מנסיוני...אלה שידעו בדיוק מה הם מחפשים מצאו

אש אש

New member
אני בעד זוגיות../images/Emo23.gif

הרי אחרי הכול אושר זה לא הכול בחיים.

אלמרה

New member
בלי להפריע לדיון כאן רציתי לשאול...

האם גבר שיודע גם לסרוג (וכמובן גם אוהב הרפתקאות) - נחשב?

מה רע

במשפחה שיש לה כפול שני ראשים הרבה יותר רואים...שומעים...מרגישים ....מדברים...חושבים וביחד מחליטים יותר עוצמה והצלחה זאת המשפחה בעידן המודרני לא אוהבת את הסיפור של הסבתא הזותי חחחחחח

למעלה