חזרה!!!

שרהלאה1

New member
חזרה!!!

שלום לכןלם אני אמא של אלישבע בת 4 וחצי. טופלנו בבית חולים איכלוב והקפדנו ב100 אחוז על הנעלים הורדנו אותם בגיל 4 בדיוק והנה הקלאב פוט מתחיל לחזור.
אנו מועמדים לטיפול נוסף של 4 חודשים בגבסים עם ניתוח . על פי דברי הפרופסור ואז אין חזרה! נתפלל.
אשמח לשמוע על עוד חזרות.
כמה מעצבן. אתה משקיע ומשקיע ובסוף...
 

פרלמנים

New member
אחרי הניתוח אין דרך חזרה

ממליצה בחום לקבל חוות דעת נוספת לפני הניתוח.

חיבוק חזק,
גסיקה
 

buganvilia

New member
נסיגה

שלום,
מזמן לא עדכנתי... יעלי שלנו בת 4 ותשעה חודשים, מטופלת אצל ד"ר פנסקי המצויין. בינואר האחרון הוא אמר שהמצב מדרדר ויש לטפל עם גיבוסים וייתכן שלאחריהם נצטרך ניתוח. נבהלנו ובהתיעצות בפורום הגענו לעוד שני רופאים לחוות דעת נוספות- ד"ר וויגל דניאל משניידר ופרופ' וינטרוב שלומה מביה"ח "דנה דואק" לילדים (איכילוב). שניהם אמרו ללא ספק שהיא צריכה ניתוח בשתי הרגלים, גם העברת גיד וגם הארכת גיד אכילס (וינטרוב אמר שהגיבוס הוא רק שלב ראשון לפני הניתוח וכנראה לא ניתן יהיה להמנע ממנו). בקיצור- המשכנו עם ד"ר פנסקי שהופתע מההתקדמות של הרגליים כבר אחרי הגיבוס הראשון (למשך שבועיים), ואחרי הגיבוס השני (שבועיים נוספים) החליט שהגענו לתיקון הרצוי וכעת יש לעבוד על השרירים= הרבה פיזיוטרפיה ומתיחות ושימוש בנעלי אפוסתרפיה. כעת מרגל שמאל הוא מאוד מרוצה וכנראה החשש מהניתוח בה ירד לגמרי, אך רגל ימין עדיין קצת בעייתית ועקשנית- אנחנו במעקב אצלו וכל שבוע בפיזיותרפיה, יש שיפור עם הזמן גם ברגל ימין, אך עדיין עננת הניתוח מעלינו ואנו מקווים שלא נזדקק לו.
המלצתי, כמו שג'סיקה כתבה לך- כדאי לשמוע עוד חוות דעת ואם תוכלי- להפגש עם ד"ר פנסקי.
ד"א השבועות עם הגיבוס עברו יחסית בקלות- היא הלכה לגן כרגיל, הלכה וקפצה עם הגבסים (למרות שלא היה לנו ברור איך היא עושה את זה עם הזויות המשונות של כפות הרגלים והברכיים..), החלק הקשה יותר היה אחרי שהורידו לה את הגבסים- הרגלים היו חלשות ולא רגילות לשינוי שחל בהם...- אבל גם זה עובר די מהר ולא נראה שזה השאיר עליה משקעים כלשהם.
 
ממש כמו אצלינו....

גם אצלינו טוביה בן 4 וחצי, לפני חצי שנה ד"ר פנסקי ראה נסיגה. עשינו גבסים (רק 2) והתיקון היה טוב. עשינו פיזיוטרפיה ועכשיו נעלי אפוסטרפיה. בינתיים יש שיפור משמעותי, ואני מקווה שימשיך כך בע"ה. אני מקוה שנוכל להמנע מניתוח. אציין שהקפדנו כל השנים על נעילת הדניס בראון כמו בתוכנית.
 
למעלה