חזרנווווווווווווווווווווווווו

karoleking

New member
חזרנווווווווווווווווווווווווו../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נסענו כמה משפחות מהפורום, לקיבוץ בצפון. היה פשוט מדהים!!!! חברים יקרים, אני רוצה להגיד לכם. זה לא היה כל כך ברור מאליו שהכל יעבור כל כך חלק
ביננו. בכל זאת חוץ מאהבתנו לשלומי אין בינינו שום דבר משותף. כל אחד בא ממקום אחר, כל אחד ו"החבילה" שלו ובין כל זה שלומי אחד ויחיד שהצליח לחבר ביננו. וכמו האיש, כך גם המעריצים שלו: צנועים, פשוטים, אוהבים ללא תנאי ושמחים!!! אני מודה עכשיו שבליבי היה קצת חשש. אבל אני יכולה לומר עכשיו בלב מלא ובשמחה רבה שהגיבוש הזה עבר בהצלחה יותר גדולה ממה שחשבתי. וכן, גם נזכיר את שלומי שרק שמע שאנחנו מבלים כולנו יחד והתקשר אלינו לאחל חג שמח ועשה לנו את אותו ערב. כמובן שאין אחד שלא ידע מי אנחנו ומה אנחנו
בכל מקום אפשרי פתחנו את הצעיף של ההופעות. פשוט השתגענו.
יש ימבה תמונות, אבל הן צריכות לעבור צנזורה של לי-היא.

נועה "יה קרועה"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהצעיף יצא ובגדול!

כל מי שעשה היום קייקים בכפר בלום לא פיספס אותנו....
זה חלק מהמקומות שהצעיף ביקר בו בשלושת הימים האחרונים
....ואת גברת חשבנו שאולי תפתיעי.... כמובן שאני כתבת וברקע ההופעה אצל אליקו לא יכולה ללכת לישון שברקע שלומי

אין בינינו שום דבר משותף ויש בינינו משהוא

עצום שתופס נתח ענקקקקק ועצוםםם בתוך הלב
שלנו. זה החיבור החזק הזה שלנו שנקרא "שלומי שבת" היקר ! החיבור שלנו פה חברי הפורום היקר הזה ובין החברים עצמם אין דברים כאלה
שלומי
תודה נשמה על החיבור העצום הזה שנוצר בזכות האהבה הגדולה שלנו אליך. תודה על זה שאתה מצליח לפתוח לנו את הלב בענק ובגדול כל פעם מחדש(שומעת עכשיו את אליקו....)
קרול "גיבוש" אהבתי
מוכנה לגיבושונים כאלה..."קטן" עלינו.... קרול-לא ספרת איך עבדת עלינו אני עדיין בבבוווכככההה-לא משמחה! מה שבטוח מי שפגש אותנו הפנים "שלומי שבת-כי הוא תמיד יודע"
חברים שליייייייי אני אוהבת אתכם אהבת נפש

karoleking

New member
משפחת ונטורה היקרה../images/Emo23.gif

מבקשת שתכינו לי דיסק של כל התמונות והוידאו שצילמתם בטיול. זו ההזדמנות הכמעט יחידה שלי לראות את עצמי בטיול. נפגשים מחר לא? אז קדימה לעבודה.

איזה כייף לראות ולשמוע

שחברי הפורום ככה מאוחדים זה מחמם את הלב אוהבת אתכם מאד מאד

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

osnat51

New member
../images/Emo23.gif קרול, חבל שלא שיתפת אותנו בחששות שלך

והגעת לטיול המדהים הזה עם לב חושש. חשבתי שאחרי כ"כ הרבה הופעות וכ"כ הרבה מפגשים משותפים הבנת שמדובר בחבורה מיוחדת במינה ומגובשת במיוחד, שהרי אם נפגשנו והתחברנו באמצעות הפורום שאותו את מנהלת יכולת לתת קצת יותר קרדיט לעצמך ולהיות בטוחה שהטיול יהיה נהדר. בכל אופן, קרול יקירתי וכל החברים שהצטרפו, חבל שנגמר! נהנינו אפילו יותר מאשר מטיול בחו"ל. ההדמיה להפוך כל ערב להופעה של שלומי בקיסריה ולהשתולל כאילו אין מחר הייתה שווה את הכל. הילדים התחברו בצורה מדהימה, ובאמת באמת חבל שנגמר! אל תשכחו: "בג"ד כפ"ת בראש מילה". ולשלומי - תודה על שיחת הטלפון בערב הראשון. פתאום הבנו מה אתה עוד ממשיך לגרום לנו. רק רצינו להביא אותך אלינו עם מסוק. וחני היקרה - תודה, תודה, תודה על הפרגון לפורום שהודעתי לך שיצאנו לטיול. נתראה מחר, חברים יקרים, וקרול . . . בלי חששות יותר, אה?

karoleking

New member
זיקוקיםםםםםם!!!! 2 זיקוקייים ../images/Emo16.gif

עידודדדדדד!!!
ושירייםם1!!

ירינוש12

New member
חחחחחחח הרעיון של השירים היה שילייייי!! :)):)

אבל למה לא הזכרתם את הבידורית של אבא?! חחח מתגעגעת לכולם אחד אחד ......אוהפפפתתתתתתתתתתתת אתכםםםםם!!!!!!!!!!! מאוווווודדד

ירין את צודקת אין ספק שללא הבידורית

הכל היה נראה אחרת....בזכות הבידורית היו לנו יומיים רצופים קיסריה עם זיקוקים , עידוד ורכבות. אסנת קחי אליך את הילדים ליום יומיים!!!! אאאיייצצציייקקק תודה!על הבידורית ועל התיקלוט

למעלה