חזרנוווווווווו

יקיר15

New member
חזרנוווווווווו ../images/Emo99.gif

וואיייי היום היה יום אחד המצחיקים אתם לא מביניםםםםםםםםם .... אני זיוו ורון נפגנשו בקניוןןן בקיצר זיוו הייתה צריכה לסדר את המתנמה שלהה והיה מזה פדיחות היא בהתחלה קנתה גומיות ושוקלדים וכל זה ואז היינו צריכים לסגור את המתנה ולא היה לנו לא סרטים לא דבק ולא מספריםם בקיצר נכנסו לעידן 2000 בקניון חפרנו להם שם התמקנו להם באמצע החנו תאפשר סרטים אפשר מספריים אפשר דבקק אפשר שקיתת חחחח איזה פדיחות זה היהה
בקיצר סיימנו שם והלכנו לתחנה מרכזית בדרך זיוו רצתה לקנות גלידהה בקיצר היה שם עובד מזה איטיי עד שהוא הביא לנו תגלידה כמעט פיספנו את האוטובוס
הגענו בידיוק בשניהה וישבנו על הרצפה כל הדרךך
בקיצר היה מזה פקק לקראת אשדוד של איזה חצי שעהה ובוא נאמר שבאוטובוס לא היו אנשים מעודדים כל כך היו איזה שניים שרק הלחיצו אותנו שאנחנו לא נגיע בזמןןן
והיה מזה פדיחו תכי זיוו אמרה שאנחנו נוסעים לשלגיה ואני כזה כולי בועט בהה שתשתוק כי זו הצגה של ילדים קטניםם חח
קיצר אמרנו שאנחנו הולכים לראות את ידידה שלנוו
בסופו של דבר הגענו ב5 ו20 לאשדוד וההופעה היא בשעה 5:30 קיצר כולנו בלחץ להגיע במזןן למקום וזה שאולים אנשים איך להגיע בסופו של דבר הגענו בזמן
[ אחרי שרצנוו
] בקיצר הגענו אליזה מקום שם [ כי זה מקום מזה גדול] אז איזה אחד שואל אותנו לאן אתם אז אמרנו לו להצגה אז הוא אומר לנו להגצה של הילדים אה זה לשם
טובב הגנעו למקום ואז השומרת אומרת לנו לאן אתם הולכים גם להצגה של הילדים
ואז זאת שלקחנו ממנה את הכרטיסים אומרת לנו אה אתם המעריצות שבאו לראות את אגם
קיצר נכנסו לאולם היינו שורה 2 באמצע והבמה הייתה מזה גבוהה כולם התסכלו עלינו כאילו נפלנו מהירחח
ואז התחילה ההופעה
כל החלק הראשון אנחנו מנסים להראות לאגם שאנחנו שם והיא לא התסכלה בכלל למטה היינו ממש למטהה התשעלוו עשינו שלום מה לא עשינו ואין כלוםם ...בקיצר פתאום נסגר הוילון אומרים שיש הפסקהה ואנחנו כולנו בלחץץ וואי מה עושיםםם חייבים להיכנס עכשיו וזהה הקיצור התקשרתי לשגיתת והיא לא ענתה התקשרנו לאיבחי והטלפון שלו היה כבוי
רצינו להעביר לה פתק עם איזה מישהו ולא מצאנו עם מי כבר חשבנו שהכל אבודד
ואז יצאנו דרך אישזהי דלת שמובילה לשירותים והיה שם גם שלט שהיה רשום בו "חדרי הלבשה" איך שראינו את זה ירדנו במדרגות וזהה והתחלנו ללכת לשם כמעט הגענו לאגםם ואז היה איזה אחד מאחורינו שאמר לנוו כן לאןן אתם הולכים בבקשה ? אז אנחנו כזה עושים לו איפה זה השירותים ?
חחחח
הוא שאל אותנו מי אנחנו ולמי מה שיש לנו ביד וזה ובידיוק רון ראה אתה אגם אז הוא אמר לנו הנה אגם הנה אגםם אז זה ששאל אותנו לאן אנחנו והלכים מזה התבאס כי הוא ראה שהיא מכירה אותנו והיא חיבקה אותנו נישקה אותנוו והייתה מזה מדהימההה
זה שאמר לנו לאן אנחנו הולכים ראה את השעון שלי [ יש לי שעון של שאנל ] אז הוא שאל אם זה מקורי אז אמרתי לו שכן אז הוא אמר לאגם פשש יש לך מעירצים עשירים אני רואה
תראי איזה שעון יש לוו
טוב ישבנו שם באישזהו מקום והיא אמרה לנו בוא באוי שבו לידי ישבתי לידה והיא החזיקה לי ת'יד
היא שאלה את זיוו אם יש לה מסטיק ולא היה לנו
היא אמרה לנו שב14.2 היא משתחררת בבקום שנזכור טוב את התאריך ... והיא אמרה גם שביום שישי אולי היא תהיה בתוכנית בוקר של גידי גובב אז תראו מי שיכול
אע והיא אמרה שהיא בסוף נוסעת רק ל-8 חודשים ולא לשנתיים והיא ישר חוזרת ושהיא מצלמת סדרה חדשה אחרי הצבא והיא תרשום עליה בפורום
ואז היא שאלה איך בלימודים וסתם דיברנו ... ואז אחרי איזה 10 דקות כבר ההפסקה הייתה צריכה להגימר אז היא אמרה טוב אנחנו תכף חוזרים מההפסקה אז תצאו ותיכנסו בסוף שוב להצטלם ולהכל :p איך שיצאתי הלכתי לקנות לה חבילת מסטיקים שאני יביא לה אחר כך וחיכנו כבר שיגיע סוף ההצגהה ... רק לקראת הסוף היא קלטה איפה אנחנו יושבים ועשתה לי נשיקה וגם אני בידיוק עשיתי לה נשיקה וואי זה היה מגניבב חחח
והיא הסתכלה לרון למצלמהה ושוב עשתה לנו נשיקהה וזהה ואז ישר איך שנגמר רצנו לשם לפני שיבוא מלא אנשיםם או שיהיה שומר שלא ייתן לנו להיכנסס בקיצר נכנסוו והצטלמנו איתה והכל והיה ממש ממש כיף היא חתמה לנו והיה ממש מדהיםם היא פשוט מהממתתתתתתתתת
תמונות בקרובבבבבבבבבב

יייייייייייאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

איזה כיף לכםםםםםםםםםםםםם
אתם לא מבינים כמה אני שמחה בשבילכםם
זיוו אני רוצה גם ממך מגילה
וואני רוצה תמונותתתתתת!!!!
יאאאאאא איזה כיף לכםם!!
מחר אני נוסעת לאילת אבל לא ניראה לי אני יראה אותה
אל תצפו סתםםם
אין לי בכלל כרטיסים
ואני לא יודעת איפה זה חחח אני סתם ילךך ניראה אולי בטעות בטעות בטעות לא יודעת כבר
חחחחחח

טל ועדי1

New member
וואייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה מזל יש לכם
שמחות שנהנתםםם
אתם מעליםם תמונות

הדססס יא רעההההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נהנתן בשבילכן
הרגת אותייייייי
אולי למישהו בא לבוא איתי לאילת?

אמאא../images/Emo12.gif

זה כמו האולם בקריית שמונה
שהלכתי לשירותים וראיתי שלט "חדר הלבשה"
ואז ירדתי במדרגות
אימאלהה

oorlyy1

New member
יאאאא כייף לכם!! שמחה בישבילכם../images/Emo13.gif

מחכה תמונות
ולמגילה מזיו חיחיחי

einatit4

New member
../images/Emo187.gifקראתי../images/Emo9.gif

איזה כיף לכםם
אני שמחה מאוד מאוד מאוד בשבילכם

L0VE T0M

New member
וואי שמחההה המווון

לעומתכם היה לכם מזל.. אני..קרה לי מקרה לא ממש נעים ונסיים כאן.. נראה לי עושים פרסום על אגם מאחרוי הגב שלה.. יעני פרסמו הצגה בת"א םע פרטים של שלגיה ובאתר של ההצגות של אגם.. באתי..ואגם לא הייתה.. התבאסתי רצח.. אבל יש יום שבת:)

מסתומרתתתת??../images/Emo12.gif

איפה פירסמו?? מה כאילו פירסמו שיש היום הצגה בתל אביב? חצופיםםםםם והלכת? מה היהההה כאילו? ספרי..

L0VE T0M

New member
אין הרבה מה לספר..

נראה לי אני אגיד את זה לאגם או לרוברטו כי זה באמת מגעיל.. פרסמו פה פעם אתר עם ההצגות שלה.. היה כתוב גבתעיים, נס ציונה ות"א.. ומה אני כיולה להסיק מזה?שבשלושתם אגם.. קיצר באתי וחיכיתי עד חמש.. ואז שלאתי ואמרו:אגגגגגגם?מפתאאאאום ואני כזה:אבל זה שלגיה מה אין אגגגגגגגם??!!!! והם כזה:כן..נכון..אבל יש הרבה סוגים של שלגיה.. נראה לי יש פה משהו לא טוב..:S

Ron a94

New member
היה אחדדדדדדדדדד השולטים+תמונה!%

היה מדהים היום פשוט מדהים! אגם כ"כ מדהימה היא פשוט נסיכה אמיתי ת יקיר כבר כתב הכל אז למה לכתוב שוב?חחח בקרוב אני יעלה תתמונות יש לי 4 איתה לבד,ועוד שתיים שלנו ביחד אגם אני יקיר וזיו
בנתיים תמונה שלי ושלה ויש עווודדדדדדדדד :p

למעלה