חזרנוו!!!!!

טל ועדי1

New member
חזרנוו!!!!! ../images/Emo24.gif

לפני שעתיים בערך חזרנו מהטיולל..!!
היינו אמורות לחזור בכלל בשעות הערבב אבל הגענו כבר עכשיו.. בצהרייםם.! הרווחנו..!
בגלל שהיה יום אחד ממש ממש קר וירד גם גשם!!!
אז שינו לנו ביום הראשון את המסלולים ואת המקומות..!! וגם ביום השלישי [היום]! נסענו ביום ראשון לעכו, לקיבוץ יחיעם ולנחל צלמון וישר לאכסנייה בפקיעין..!! רק דרוזים גרים שם!!..
חח היה לנו בערב של אותו יום דיסקו..
אתמול נסענו להר מירון והלכנו שם 6 שעות!!!!! היה כל כךך קר!!!! וכל האדמה הייתה בוץ..! זו הייתה הליכה ממש ממש ארוכהה ממש התעייפנו.. אחר כך נסענו לסיור בפקיעין ואכלנו פיתות דרוזיות וביקרנו שם בבית הכנסת.. וישר אחר כך הלכנו לאכסנייה להתארגן ויצאנו לאולם ענק עם מלא שולחנות ארוכים ארוכים שם אכלנו את ארוחת הערב אוכל זרוזי הם שרו וניגנו ואיזהה שירים היו בעעעעע...!! [ רוב האוכל היה שם לא טעים.. חוץ מהפיתות והאורז]. היום נסענו לראש הנקרה ועלינו על הרכבל ואז נסענו לאכנסייה שקוראים לה "המנוף" ואכלנו שם צהריים..! והיה אוכל ממש טעים לעומת האכסנייה שאנחנו ישנו ובה ואכלנו בה כל בוקר של הטיול. העירו אותנו כל בוקר ב-6 וחצי
והלכנו לישון ב-2 התגעגנוו אליכםםם כלל כךך!!! והכי כיףף לחזורר! תודה לכל מי שכתב לנו..!
עכשיו יש חופש פסחח איזה כיףף!! שיהיה חופשש כיפיי וחג פסח שמח
עוד 14 ימים אנחנו טסות לצרפת
איזוו תמונהה מושלמתתתתתתת

טלוש ועדידושששש../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif

התגעגעתיייי
שמחה שנהנתןןןןן=] והכי חשווווב..שחזרתם

יקיר15

New member
העיקר שנהנתןן ../images/Emo25.gif

שמח שחזרתןן תהנו וחופש מהנהה

oorlyy

New member
../images/Emo192.gifמושלמות../images/Emo24.gif התגעגעתי../images/Emo9.gif

אני שמחה שנהנתןןןן
ואני מחכה לתמונות אהמ אהמ חיחיחי:)

זיוו2

New member
טלושש ועדידוששש ../images/Emo20.gif

שמחהה שנהנתןן... ושמחהה שחזרתןן אצלנו ביטלו למי שהיה אמור לצאת ביום ראשוןן בקיצוןר התגעגתייי הייתןן חסרות מאודדדדדד
ועכשיוו חופששששששששששש
תהנוו

JOYE האחת

New member
נצלששששששששששש

פתחתי קומונה חדשה--->קומונת פפרצי... ובה תוכלו למצוא את כל התמונות של המפורסמים שאתם אוהבים מחול ומארץ.. אז יאללה אי מחכה לכם!!! תבואו... http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=18183

hila846

New member
ברוכות השבוווות../images/Emo24.gif../images/Emo221.gif

התגעגעתייי
שמחה שנהנתן

פוסה

New member
טל עדי חזרתןן ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

שמחה שחזרתן העיקר שנהנתן תהנו גם שטטוסו לצרפת . ובאמת אתן צודקות לקום בשש וחצי זה ממש ממש אכזרי.
אפרת |חיבוק

חחחחחחח בנוווווווות:]]../images/Emo26.gif../images/Emo204.gif

אני אעשה סיכום שבועי
__________________________ נכון כולם פוגשים דרוזים בטיול השנתי
, או משו בסגנון
או שזה רק נדמה לי
זה משו מהתוכנית הלימודית או מה
חחחחחחחחחחחחחחחח שמחה שנהנת יפות שלי:]] מוווווווווווווווואה

טל ועדי1

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo198.gif

מלאא זרודיםם היו שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואיי ואתם לא יודעים מה הלך שם בטיול..! במקום הזה שהיינו ואכלנו אוכל זרוזי היה חלון עם חור..!! שכנראה ניפצו אותו קודם... אז כל השכבה יושבת בשולחנות והכל סבבה ואז קולטים ילדים דרוזים בני 15 ומעלה.. מקיפים את המקום הזה מבחוץץ!! והם זרקו אבן סתם ככה דרך החור כי כנראה שיעמם להם וזה פגע בילד מהשכבה! מזל שלא קרה לו משהו.!!! איזה מפחיד זה היה..! אחר כך יצאו כל המאבטים החוצה..! וכשיצאו לאוטובוסים רצנו.. חחח לא רצינו לקבל אבן לראש..

למעלה