חזרנו אחרי הפסקה

חזרנו אחרי הפסקה ../images/Emo66.gif

מקוה שהמחשב ייאר כפי שהוא כרגע... יש לי שאלונת: אנחנו כבר בני חודשיים, גדלים ומתפתחים ממש יפה - טפוטפוטפו.. כאשר אנחנו יוצאים מהבית, לכל מקום שהוא - משפחה, חברים גם כשאנחנו רעבים מאוד ועייפים מאוד, קשה לקטנטן להתרכז באוכל וכך יוצא שאנחנו קצת חסרי מנוחה - פעם ציצי, פעם מנקרים וזהו.. רק כשמגיעים הביתה אוכלים יפה והולכים לישון למרות שלפעמים זה כבר עייפות יתר. אשמח לעצה.. ליבי ובן.

הי ליבי ../images/Emo39.gif

ליבי, מה שאת מתארת זו בעיה שגם אנחנו חווים עד היום. תמיד בחוץ לתומרון נורא מעניין ולכן הוא לא מסוגל להתרכז באוכל (בקבוק או מוצק) ולא אוכל. הוא גם לא ילד שאוהב אוכל ואוהב לאכול כך שכל דבר הכי קטן שמסיח את הדעת גורם לכך שהוא לא יאכל. אין לי עצות רק הזדהות ואמפטיה. וחוץ מזה, האם את מגיעה לחנה וליאור בשבוע הבא? אשמח מאוד לראותכם!
שירלי.

שירלי, טוב לראות אתכם כאן..../images/Emo55.gif

לגבי המפגש, אז קלטתי כמה ריקושטים לגבי המפגש אבל אין לי ממש פרטים מדוייקים.. דווקא יהיה נחמד לראות כמה במצב של אחרי יחד עם האוצר הקטן.. פעם שעברה לא ראיתי אותך שם, הייתי שם עם כרס ע-נ-ק-י-ת.. ועכשיו היא כאן.. מקוה שניפגש :) אגב, תומר כבר ממש גדול ומאוד מאוד מתוק...איזה כייף לכם הא? (אני זוכרת כשהיינו בפורום פוריות לא מזמן......)

מהניסיון שלי...

אולי הבעיה היא אצלך? כלומר אולי כאשר את מניקה מחוץ לבית את לא רגועה, יושבת לא נוח, חסרת סבלנות? בכל מקרה - אולי כדאי לנסות איפה שניתן להניק בחדר שקט, בלי "אטרקציות" אחרות.

למעלה